Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е со вас работта бе?Шо само ги критикувате од такви ми се сере веќе...5 РАЗЛИКА бе шо е 5 разлика,2 КОША ?Ај доста веќе,наместо да навиваме и во добро и во лошо да ги подржуваме вие само ги критувате...:nenene:
НЕ Е РЕШЕНО СВЕ БЕ ЧЕКАЈТЕ како што вика другарчево 5 разлика не е ништо ... АЈДЕ ОДАМ ДА ГЛЕДАМ пОЗЗЗЗ

СТРУМИЦА НАПРЕД

Aбе ај добро е 5 разлика ама колко ме нарвират коо ќе мајнат 3 :ija: ми иде да се фрлам право низ џамо ... Ајде малко среќа како они шо имат ... Они ќе мајнат од некоо глупа позиција шо нема смисла да дадат кош и им флева а нии немаме среќа :jaj:

Јас мисљам оти ќе тепаме само ако Богојчето се разигре ! Ајде Богоев у тебе ми е сега надешта !

Шо е со вас работта бе?Шо само ги критикувате од такви ми се сере веќе...5 РАЗЛИКА бе шо е 5 разлика,2 КОША ?Ај доста веќе,наместо да навиваме и во добро и во лошо да ги подржуваме вие само ги критувате...:nenene:
Јас кажувам за цела сезона шо помина во врска со Соколов иначе не ги критикувам. Дај боже да победат.:smir:

тоооо момци . фала ти господееее фала ти ногооооооооооооооо фала фала фала

ohoooooooo WHO IS THE CHAMPION heheheheh NE MOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINE MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI STO NAS NE VOLEEEEEEEEE jejejejeje

Ај да видаме дали ќе има 2 000 евра казна за Фени. Или ќе се 200...
Камбек как шо кавадарчане гледат само на јутуб.

ALEEE ALEEEEEEE ALEE ALEEEEEEEE. Ajde da gi dokrajcame us malko im treba. hahahahahah da ne promasuvaame tolk slobodni 10 razlika ke gi tepaame

Шампионот го покажа вистинското лице!!! Се виде кој е вистински шампион а Кој шампион на хартија!!! Forza Strumica

И они почнаа да фрлат шишина учат од нас финти хаха

Абе ного ми дрнка колко ќе ги казнат туку сакам да го видам лицето на Амирчо златниот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom