Фан клуб: Струмица

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
изгледа Делич и Латович ке си одат од Струмица
Сега да ве прашам вас поупатените во работите во клубот, да им кажете на оние што гледаат кошшарка од пред 3 месеца зашто си одат странците уште сега, знаете ли или треба јас да ви кажам до какви информации дојдов јас, поточно потврда до она што ви го зборував уште од лани?

Струмица 2005 планираниот буџет за целата сезона 2007/08 го потрошила за два месеца и ако издржат со со странците до полусезона ке биле презадоволни, а после полусезона пола играчи ке летаат од клубот. Информацијава ми е од многу проверени извори, ама сакам да добијам потврда од некој што е поблизок со тимот

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Сега да ве прашам вас поупатените во работите во клубот, да им кажете на оние што гледаат кошшарка од пред 3 месеца зашто си одат странците уште сега, знаете ли или треба јас да ви кажам до какви информации дојдов јас, поточно потврда до она што ви го зборував уште од лани?

Струмица 2005 планираниот буџет за целата сезона 2007/08 го потрошила за два месеца и ако издржат со со странците до полусезона ке биле презадоволни, а после полусезона пола играчи ке летаат од клубот. Информацијава ми е од многу проверени извори, ама сакам да добијам потврда од некој што е поблизок со тимот
i jas gi imam istite informacii mislam deka duri i od isto mesto ni se ke vidime do polu sezona sto ke desi!!!! a mene me interesira dali ke ostanete da navivate i ponataka ili .............. kako i sekogas

V

Viktoranius

Гостин
Да го почекаме Струмикс да дојде, можеби он нешто знае за ова.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154

nema vrska...ako imase neso ke se doznaese...deneska beh vo kancelarijata nikoj nisto ne kaza vo vrska so toa....ali ako ima nesto ke se doznae vo skoro vreme..pozz

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Јас да ти кажам ако си одат си одат оти немат врска не се покажаа во минатото зборам за Делич и Латович они имат договори за полусезона можат да се раскинат кога сака клубот исто таков договор имат и Бошњак и Пупович Пупович најверојатно ке остане
Костурот на тимот значи Тасовски,Богоев,Соколов имат годишни договори
За буџетот на Струмица да не се секираш Гркот и фирмите на градоначалникот обезбедуват 70 % другите се на помали спонзори значи гркот има некаде 35% од буџетот не е како ти мислиш цел буџет Гркот
Значи ке си одат од Струмица тие кои не се потребни како Делич и Латович тие кои се покажаа остануват
Значи уште еднаш да ти кажам тие што те информирале те излажале Струмица нема проблеми со пари

Janev

2.856
Поени од реакции
58

па слушнав дека ке си одиле...бидејки не покажувале ништо во играта.. а тоа за буџетот незнам, ама се е можно во Македонија

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Значи уште еднаш да ти кажам тие што те информирале те излажале Струмица нема проблеми со пари
Дај Боже да е така, пошто ако една ваква силна екипа ако почне да пропаѓа, ги повлекува и другите, и пак ке дојде на она мизерно ниво кошарката. А изворот е ептен близок до Арсиќ, затоа и го кажав како проверен

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Дај Боже да е така, пошто ако една ваква силна екипа ако почне да пропаѓа, ги повлекува и другите, и пак ке дојде на она мизерно ниво кошарката. А изворот е ептен близок до Арсиќ, затоа и го кажав како проверен
Од мои извори, многу поверодостојни од Арсиќ, т.е. самата управа, го дознав следното:
Ако некој си оди од екипата, ќе биде заради тоа што не се вклопува во концепцијата на Арсиќ, и Арсиќ е тој којшто треба да каже дали некој ќе си оди.
Во план е носење квалитетен плеј. Богоев е преоптеретен, а друг класичен плеј нема. Грнчаров се враќа во екипата после повредите, така да можно е да си оди Латовиќ и/или Делиќ, бидејќи не задоволуваат. Ќе се бараат соодветни засилувања. Најверојатно центар и плеј. Пуповиќ останува.
Буџетот е обезбеден и испланиран уште во август, така да нема врска дека отиде буџетот.
Како што еднаш реков, Струмица нема да биде чудо за три дена (сезона) туку луѓево навистина планираат да биде клуб кој ќе стои на здрави основи, и кој ќе игра улога во мак-баскетот и во иднина.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ништо чудно....

Вардар е крш екипа 19 се малце...

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Крш екипa кој ги победи Фершпед и aмaк :smir: + бе3 Богоев кој е болен мислaм

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
V

Viktoranius

Гостин
Во Вторник играме со Фени Индустри.
Ајде мора да му го загорчаме живото на Гоцевски:vozbud: Ке има пеене...Гоцевскиии Гоцевскии дојди ти на жур....викни ја и женатиии да ни пуши к*р.

Kajgana Shop

На врв Bottom