Фан клуб: Струмица

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Во Вторник играме со Фени Индустри.
Ајде мора да му го загорчаме живото на Гоцевски:vozbud: Ке има пеене...Гоцевскиии Гоцевскии дојди ти на жур....викни ја и женатиии да ни пуши к*р.
ќе му пеете додека лани кога играше за Струмица добар беше..сега ко не играа го*на ке се јаде

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ајде мора да му го загорчаме живото на Гоцевски:vozbud: Ке има пеене...Гоцевскиии Гоцевскии дојди ти на жур....викни ја и женатиии да ни пуши к*р.
Јас да сум играч и вака да ми пеете, има да се скинам од смеење. Кога доаѓа ќориот кај нас ние го полудуваме, ама ние не пееме Залтно Салвајче песни кога сакаме да испровоцираме некој. Видете го клипчето од 22.11 дел 8 против работички и видете како се вади од контакт играч

Г

Грејвдигер

Гостин
ќе му пеете додека лани кога играше за Струмица добар беше..сега ко не играа го*на ке се јаде
Абе Јанев тава така оде... и на Димче лани го пцуевме, па сега за нас игра и за него ќе навиваш... Нема што тука... Играчите се менуват

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јас да сум играч и вака да ми пеете, има да се скинам од смеење. Кога доаѓа ќориот кај нас ние го полудуваме, ама ние не пееме Залтно Салвајче песни кога сакаме да испровоцираме некој. Видете го клипчето од 22.11 дел 8 против работички и видете како се вади од контакт играч
Дај де линк..иначе...детто мош е кажало пример...не мора да значи оти само тава ке се пеее.....ундерстанд?:)
П.С секој си има своја слаба точка....на некој го боли за фамилија кога ке го навредиш...за неговиот физички изглед(симич уше..итн.:)..)...ме разбираш нели.? :)

V

Viktoranius

Гостин
Е ке му пееме, кога бевме во Кавадарци кога на крајот ни покажа кур накај нас, е сега на цела утакмица ке му пееме.:helou:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
abe ajde sto im se maesate kako ke navivaat nivno si e ako sakaat taka taka neka peat!!!!! gledajte nie da ne peeme taka i kraj na muabetov

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
101 страна...од темата...

Браво браво Струмичани:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Nema zena a zenska mu bese SARAJLIEVA odbojkarkata neznam dali mu e uste ... Ama znam i koga otide vo Feni uste bea zaedno ...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
ГЛУПОСТИ У БОЈА! :tapp:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
toa kako oni omalozuvaat igrac ili bilo kakov poednec od sprotivniot klub e nivna rabota.inace mora nie da vi smislime nesto za jane,toa sto vie mu go pravite na simic gi pominuva site granici :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom