Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
ja pak posakuvam Busquets da se povredi,da odsustvuva 1 god od zelenite tereni,so toa avtomatski Toure da ostane vo timot.Koa celo vreme go gleam u timot na Barca,me boli stap za Spanija.Ednostavno deckoto ne e niti za u Barcelona nisti za u reprezentacija.Drvo bilo i ke ostane za mene

Што толку замарате за Бускетс,тој нема ни една минутка да добие на СП ако е се во ред со Чаби.На било која позија од која било гледана точка Чаби е 5 класи подобар од Бускетс.Не знам ни од каде го зедоа во оваа репрезентација и од каде излезе човеков да е стартер во Барса.

Сакале вие нејќеле,Бускетс е најдобриот деструктивец моментално во репрезентацијата.

:pos2:

Абе ај вие озбилно ова? Па Виља подобро може да изигра таму отколку Бускетс? Овој е на рамнило со Величе, може и полошо. Сеа што го форсираат со сила тоа е друга работа.

Нема шанси Дел Боске да го игра него, а да го остави Алонсо на клупа. Едино ако игра без Иниеста првиве утакмици па да играат и Бускетс и Алонсо со Чави.

Ма да уверен сум дека ако Чаби игра како единствен деструктивец во тимот ќе игра фантастично. :)

:pos2:

Абе ај вие озбилно ова? Па Виља подобро може да изигра таму отколку Бускетс? Овој е на рамнило со Величе, може и полошо. Сеа што го форсираат со сила тоа е друга работа.

Нема шанси Дел Боске да го игра него, а да го остави Алонсо на клупа. Едино ако игра без Иниеста првиве утакмици па да играат и Бускетс и Алонсо со Чави.

Ма да уверен сум дека ако Чаби игра како единствен деструктивец во тимот ќе игра фантастично. :)

зезаш бе брат ? убедливо најкреативен во Шпаније заедно со Чави е Иниеста !

А инаку за Бускетс сите го форсираат пошто бил внук на Кројф, мајка му на Бускетс е керка на Кројф мислам така нешто беше :) непотизам има и во фудбал остајте вие тоа..:)

А инаку за Бускетс сите го форсираат пошто бил внук на Кројф, мајка му на Бускетс е керка на Кројф мислам така нешто беше :) непотизам има и во фудбал остајте вие тоа..:)

:smeshko:
Sergio Busquets i Burgos ... Презимето на мајка му е Бургос. Иако добро би звучело Sergio Busquets i Cruyff.
А можда Кројф ја посвоил мајка му. Тоа би било логично решение.

Се слагам дека Бускетс е најдобар деструктивец, али на играта на Шпанија.

Нема нешто шо Бисквитов може да го направи а Чаби да не може, дефанзивни задачи, пасинг игра не ни вреди да се споредува. Ја сум сигурен дека Шпанците можат да играат со Чаби-Чави двоец на средина, и двајцата се големи работници и нема да бидат прегазени од никого тука така, плус имаат страшна техника да задржат топка по минимум 70% од утакмица.

Одбраната некако ми е нестабилна, ако губат ќе биде само ради неа.

А кој рече дека Иниеста не бил креативен?
Нели беше повреден подолго време, и уште неопоравен може да не го форсира првите утакмици, слично како и Торес. Со оглед на кои противници ги имаат во група. Хондурас и Швајцарија може да ги тепаат и со резервите. Иако на СП секој може да изненади, сепак Шпанциве и со втор тим можат да пројдат група :)

:smeshko:
Sergio Busquets i Burgos ... Презимето на мајка му е Бургос. Иако добро би звучело Sergio Busquets i Cruyff.
А можда Кројф ја посвоил мајка му. Тоа би било логично решение.

така рече коментаторот на Алфа на една утакмица, нема причина да лаже човекот..а сеа ти што си барал по гугл тоа ти е друга работа :)

--- надополнето ---

А кој рече дека Иниеста не бил креативен?
Нели беше повреден подолго време, и уште неопоравен може да не го форсира првите утакмици, слично како и Торес. Со оглед на кои противници ги имаат во група. Хондурас и Швајцарија може да ги тепаат и со резервите. Иако на СП секој може да изненади, сепак Шпанциве и со втор тим можат да пројдат група :)

најголемата глупост што ја имам слушнато, на светско првенство ПРВИТЕ утакмици да се чуват фудбалери :nenene:. Дел Боске ке ги одмара најдобрите фудбалери само доколку ги добијат првите два натпревари и местото понатаму им е загарантирано. Швајцарија плус тоа не се за потценување со Отмар Хицфелд како тренер. Инаку и јас мислам дека Шпанија ке има 3/3 во групата.

^ Во мојот пости имаше едно АКО... сеа зависи како ќе го сфатиш тоа.

Фала богу дека нема да ги одмора сите играчи. Едино Торес и можда Иниеста. A играчи се чуваат првите утакмици доколку биле повредени пред тоа.

Поентата ми беше дека Шпанија МОЖЕ и со втор тим да ја пројде групата, а не дека така ќе направи Дел Боске...

така рече коментаторот на Алфа на една утакмица, нема причина да лаже човекот..а сеа ти што си барал по гугл тоа ти е друга работа :)

Најди еден доказ за тоа... На коментаторот на алфа не му е првпат да тресне тешка глупост.

nie navivacite na barsa i real sme eden protiv drug(da ne kazam se mrazime:) ),no izgleda ovoj eden mesec ke bidime zaedno pogolem del :)

Најди еден доказ за тоа... На коментаторот на алфа не му е првпат да тресне тешка глупост.

абе шо се секираш сега ке се утепам барајки...иначе коментаторот на алфа е сигурно поинформиран од тебе, не би го кажал тоа туку така.

абе шо се секираш сега ке се утепам барајки...иначе коментаторот на алфа е сигурно поинформиран од тебе, не би го кажал тоа туку така.

Аха, многу се поинформирани, абе шо да ти кажам !:nesvest:
Коментаторот тоа што го изјави го има прочитано на некој трачарски сајт или на некој блог што апсолутно нема врска. Таа информација се раширила и по некои други медуми, ми се чини пишуваше нешто такво и на Гоал, но после тоа имаше демант на Спорт ес дека Бускетс со Кројф немаат никакви допирни фамилијарни точки. :)

Типот мисли дека Квеирош му е сеуште помошник на Ферги во Ман Утд... Крај.

Шпанија-С.Арабија реприза на Алфа,сега почна второ полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom