Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Па Албиол и Пујол сигурно се јадат по киксови сезонава. Албиол правеше во последните 4 утакмици.
Се надевам не си озбилен.

Исто ко да играш без класичен ДМ. Ке налетаат на некои попалени африканци и ќе си отидат засрамени дома. Сена беше идеален, негов наследник може да биде само Трајче (и Хави Мартинез).

Ќе сврши работа Дел Боске ако го игра Бускец пред Чаби како ДМ. Колку и да нема играно Чаби сезонава како ДМ (а верувај дека 80% од натпреварите ги играше токму на таа позиција, иако требаше да игра нешто понапред) милијарда пати ќе одигра подобро од Бускец. Не знам со кои игри што ги прикажа Бускец сезонава заслужи да биде повикан. Али добро, Кројф и се е можно...

Секој добар тим треба да има добар актер.

Незнам што прави за да го ставаат да игра, али не е фудбалски. Ќе да има дип троут.

Ќе сврши работа Дел Боске ако го игра Бускец пред Чаби како ДМ. Колку и да нема играно Чаби сезонава како ДМ (а верувај дека 80% од натпреварите ги играше токму на таа позиција, иако требаше да игра нешто понапред) милијарда пати ќе одигра подобро од Бускец. Не знам со кои игри што ги прикажа Бускец сезонава заслужи да биде повикан. Али добро, Кројф и се е можно...

А како Кројф може да влијае во Шпанската репрезентација?

Мора да се игра со еден деструктивец во тимот.

Моментално најдобра опција за таа позиција е Алонсо.Но Бускетс не е незаслужено во репрезентацијата.

А како Кројф може да влијае во Шпанската репрезентација?

Епа вака, Бускец игра во Барселона само по заслуга на Кројф, тоа е факт. А Бускец игра во шпанска репрезентација само затоа што игра во Барселона, и тоа е уште еден факт и признајте го тоа мајка му стара, ти не го сакаш во тимот, а сега тука викаш дека не е незаслужено во репрезентација. Да не игра за Барселона, и да игра пример во Мајорка, нема да го земат ни во сингапурска репрезентација да игра. Најглупиот фудбалер што некогаш сум го гледал да игра за Барселона, не знам само што гледаат во неговото играње, секогаш е вишок на терен. И никој играч од Барселона не мразам, освен Бускец, само затоа што во Барселона игра поради славата на неговиот дедо или не знам што му е Кројф. Сена и Бараха со по 35 години ќе одиграат сто пати подобро од дрвово.

^ А Олегер?:kesa: Едмилсон?:pos2:

Ако игра прва постава Бускетс ништо не прават иако не верувам на СП дека ќе влезе многу.

Епа вака, Бускец игра во Барселона само по заслуга на Кројф, тоа е факт. А Бускец игра во шпанска репрезентација само затоа што игра во Барселона, и тоа е уште еден факт и признајте го тоа мајка му стара, ти не го сакаш во тимот, а сега тука викаш дека не е незаслужено во репрезентација. Да не игра за Барселона, и да игра пример во Мајорка, нема да го земат ни во сингапурска репрезентација да игра. Најглупиот фудбалер што некогаш сум го гледал да игра за Барселона, не знам само што гледаат во неговото играње, секогаш е вишок на терен. И никој играч од Барселона не мразам, освен Бускец, само затоа што во Барселона игра поради славата на неговиот дедо или не знам што му е Кројф. Сена и Бараха со по 35 години ќе одиграат сто пати подобро од дрвово.

Абе дај не заебавај, Кројф не е на никаков начин поврзан со Бускетс. Најмалце роднински. Повикувањето за светското не е поради Кројф, туку поради Туре и Пеп највеќе. Имаше мал пад во формата Туре во првата половина од сезоната, и иако според мене сеуште беше подобар од Буси, Пеп како да изгуби доверба во него, и во даде шанса на младиот кантераш. Дали поради тоа што светското се ближеше па му даваше повеќе време за да се докаже пред Дел Боске, или имал некакво несогласување со Туре, само Пеп го знае тоа.
Е сеа јебига, боље моментално на таа позиција нема во Шпанија. Можеби ќе игра Чаби на ДМ, а Буси ќе биде негова замена. Но, ја не би играл со толку физички слаб среден ред. Поради истата причина Барса неможе да игра со Чави, Иниеста и Фабрегас во средина. Буси колку и да е наивен и неискусен, ја има висината и цврстината (колку толку :) ) која ја нема Чаби. Али Дел Боске си знае најдобро, он ќе биде крив ако Шпанија заебе работа. ( со овој тим, се освен финале е неуспех).
Ова е во случај Дел Боске да игра со еден напаѓач. Со двајца напаѓачи и 4 средни играчи, сосема друга е приказната.

Чаби нема цврстина колку Бускец ? Дај не ме заебавај сега и ти, штом ова го велиш сигурно си го гледал Чаби сезонава максимум 5 пати. :)

И не знам како е поврзан Бускец со Кројф, само знам дека Бускец се наоѓа во тимот на Шпанија само затоа што игра во Барселона, и стојам на ставот дека ако Бускец играше во некој послаб тим, репрезентацијата за него ќе беше само сон.

Чаби нема цврстина колку Бускец ? Дај не ме заебавај сега и ти, штом ова го велиш сигурно си го гледал Чаби сезонава максимум 5 пати. :)

И не знам како е поврзан Бускец со Кројф, само знам дека Бускец се наоѓа во тимот на Шпанија само затоа што игра во Барселона, и стојам на ставот дека ако Бускец играше во некој послаб тим, репрезентацијата за него ќе беше само сон.

Ај ферка им праиме, ставам 1000 евра на Буси ! :pos:
Го тупевме ова и пред месец дена. Ја си стојам на мислењето дека со оваа формација како што играше Дел Боске вчера, Буси повеќе одговара одколку Чаби. Само финале на Шпанија со Чаби во тимот, може да ме убеди во спротивнотo. И верувам, т.е. се надевам дека Дел Боске во следната пријателска ќе проба и некоја 4-4-2 варијанта, каде што очекувам далеку подобра игра од онаа вчера.

Чаби и Бускетс заедно никако. Тоа вчера беше само испоробување на тактика со еден класичен шпиц. Сега со враќање на Торес, Шпанија ке игра со два шпица, како што го правеше тоа и последниве неколку години.
Е сега, јас сум за Чаби пред Бускетс, можеби нешто е полош во одбранбените задачи но тоа не би требало да биде осетно. Од друга страна Чаби има многу подобра прегледноста врз целата игра како и подобар пас и шут.
Како и да е, двајцата заедно на терен нема да ги гледаме, тоа е сигурно.

O glup
Xhabi vcera imase gol i asistencija za posledniot, Buskets ko mule se vrtese nema so da ti objasnuvame, nego doma go nekjat domasnite, sport.es go mrzi so sakas poise, dzabe se inatis ko pijan za plot

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=717936&idseccio_PK=803

Че го вадам пиштољот море хеј !

Еве чим спорт.ес го мрзи, и ја ке го мрзам. Ама првин да видам шо ќе напраи Xhabi ко ДМ у 4-5-1.

O glup
Xhabi vcera imase gol i asistencija za posledniot, Buskets ko mule se vrtese nema so da ti objasnuvame, nego doma go nekjat domasnite, sport.es go mrzi so sakas poise, dzabe se inatis ko pijan za plot

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=717936&idseccio_PK=803
А ти очекуваш Бускетс да дава голови и да асистира?Смешен испаѓаш со тоа.
Чаби Алонсо е Deep lying playmaker,Бускетс ти е класичен Anchor man(ФМ ftw)-.-

Уште нешто,Бускетс играл во репрезентација,заради Кројф(кој патем нема никаква врска со Бускетс) или само за тоа што играл во Барселона:tv:
Сакале вие нејќеле,Бускетс е најдобриот деструктивец моментално во репрезентацијата.

Добро пред две недели го плукавте сите за во Барса а за во Шпанија испадна ,,единствена опција,,. ОК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom