Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
Се надевам не си озбилен.Па Албиол и Пујол сигурно се јадат по киксови сезонава. Албиол правеше во последните 4 утакмици.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам не си озбилен.Па Албиол и Пујол сигурно се јадат по киксови сезонава. Албиол правеше во последните 4 утакмици.
Исто ко да играш без класичен ДМ. Ке налетаат на некои попалени африканци и ќе си отидат засрамени дома. Сена беше идеален, негов наследник може да биде само Трајче (и Хави Мартинез).
Ќе сврши работа Дел Боске ако го игра Бускец пред Чаби како ДМ. Колку и да нема играно Чаби сезонава како ДМ (а верувај дека 80% од натпреварите ги играше токму на таа позиција, иако требаше да игра нешто понапред) милијарда пати ќе одигра подобро од Бускец. Не знам со кои игри што ги прикажа Бускец сезонава заслужи да биде повикан. Али добро, Кројф и се е можно...
А како Кројф може да влијае во Шпанската репрезентација?
Епа вака, Бускец игра во Барселона само по заслуга на Кројф, тоа е факт. А Бускец игра во шпанска репрезентација само затоа што игра во Барселона, и тоа е уште еден факт и признајте го тоа мајка му стара, ти не го сакаш во тимот, а сега тука викаш дека не е незаслужено во репрезентација. Да не игра за Барселона, и да игра пример во Мајорка, нема да го земат ни во сингапурска репрезентација да игра. Најглупиот фудбалер што некогаш сум го гледал да игра за Барселона, не знам само што гледаат во неговото играње, секогаш е вишок на терен. И никој играч од Барселона не мразам, освен Бускец, само затоа што во Барселона игра поради славата на неговиот дедо или не знам што му е Кројф. Сена и Бараха со по 35 години ќе одиграат сто пати подобро од дрвово.
Чаби нема цврстина колку Бускец ? Дај не ме заебавај сега и ти, штом ова го велиш сигурно си го гледал Чаби сезонава максимум 5 пати.
И не знам како е поврзан Бускец со Кројф, само знам дека Бускец се наоѓа во тимот на Шпанија само затоа што игра во Барселона, и стојам на ставот дека ако Бускец играше во некој послаб тим, репрезентацијата за него ќе беше само сон.
O glup
Xhabi vcera imase gol i asistencija za posledniot, Buskets ko mule se vrtese nema so da ti objasnuvame, nego doma go nekjat domasnite, sport.es go mrzi so sakas poise, dzabe se inatis ko pijan za plot
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=717936&idseccio_PK=803
А ти очекуваш Бускетс да дава голови и да асистира?Смешен испаѓаш со тоа.O glup
Xhabi vcera imase gol i asistencija za posledniot, Buskets ko mule se vrtese nema so da ti objasnuvame, nego doma go nekjat domasnite, sport.es go mrzi so sakas poise, dzabe se inatis ko pijan za plot
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=717936&idseccio_PK=803