Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Мајка нивна:nerv::nerv::nerv: Да му е*ам се нивно и брат ми како шо и рече на мајка ми да не му купува појче милка чоколадо, се да ме изнае*ам

Со каталонци СП ќе освојуваш... :icon_lol:

И вака светско ќе се освојува...ајдееее:tapp: ај повеќе среќа наредна утакмица(си се тешам:)) ај да си ја вратам ја мини на аватар хахаха

Нека се гонат сите бее трупци невидени,на сони со нив растурам а во живо неможат да тепаат една Швајцариаа!!!Тој Торес нека си ги пакува куферите одма за Шпанија:tapp:

Честито пораз :) Али крив си е Дел Боске што не го става Фабрегас и игра со тој мртвакот Чави :)

Пујол да...ама Силва ? Навас ?

Силва не, ама Навас не мрдна по таа страна. Не е финтата само да нафрлас во празно цело време. Еднас не помина по десната страна...
Одбраната ви беше лоша, иако цака како тим прикажаа солдна игра. Ајде пишав во темата за светското да не се повторувам пак.
Тоа е кога не зимате играчи од Депортиво во екипа :icon_mrgr

Нека се гонат сите бее трупци невидени,на сони со нив растурам а во живо неможат да тепаат една Швајцариаа!!!Тој Торес нека си ги пакува куферите одма за Шпанија:tapp:

Епа не е исто Сони и во живо...појаки се тука Швајцарците...

Koнечно интеесен натпревар на светсково

--- надополнето ---

Коа зборев за Пујол будала ме праевте

Торес нека си ги спакуфа куферите,дрво невидено!!На Чави,Ињеста,Бускетс им го нема Меси па да дадат гол јбг

Торес нека си ги спакуфа куферите,дрво невидено!!На Чави,Ињеста,Бускетс им го нема Меси па да дадат гол јбг

Ок пиша дека те заебала спортска. Не ти иде, фокусирај се на бакуган.

Уште се чудам како Бускетс игра пред Туре у Барса. Ама баш ништо не нуди у тимов, али се плаши Дел Боске да иде поотворено и му се врати. Или со двајца у напад или ништо.

А па на месси му ги нема овие тројцата во аргентина за да даде гол:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom