Фан Клуб: Шпанија

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
^Кога се знае кој е капитен што има да кажуваш Чави заслужувал да биде а Касиљас не.Некој со помалку настапи заслужил повеќе од оној со најмногу.Ти немаше логика поентата.
Па преку кур ако повеќе настапи Касиљас,ја само си дадов свое мислење дека Чави треба да биде капитен затоа што е лидер на екипата:toe:!!Ти одма се фати дека сум бил бод,затоа не јади гомна другпат

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па преку кур ако повеќе настапи Касиљас,ја само си дадов свое мислење дека Чави треба да биде капитен затоа што е лидер на екипата:toe:!!Ти одма се фати дека сум бил бод,затоа не јади гомна другпат
Тепачка, тепачка...удри му бокс брат у фаца или меѓу јајца:pos2:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Па он дека е за Реал затоа сака да биде Касиљас капитен,ај глејте сеа второ кој е Чави

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Ајде ѕвезди... Од толку дување ќе ве победат на крај...:pop:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Права замена. Торес влага Бускетс надвор. Силва не играше лошо али мало освежување не е на одмет. Само брз гол ве спасува :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Пу да ти ебам пречката.. :mad:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Пу да ти ебам пречката.. :mad:
Море заблагодари се што не ве решија во следната акција. Ептен се отворија Шпанија, што е многу нормално. Шансиве се редат како на филмска лента, ама кога не сака да влезе, не сака. Сепак и Швајцарциве имаат позитивна оценка од мене. Одбранава на Шпанија е тиња, освен Рамос, другиве хаварија...

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Силва, Навас, Пујол. ВРСКА НЕМААТ :mad::mad::mad::mad:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Ебти Шпанија ме заеба на спортска,не го игра Фабрегас го игра Бускетс!!Најака екипа имаат губат од една Швајцариа ова не е можноо

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Тоа е тоа, мала несигурност во одбраната беше кобна за шпанците, после примениот гол беа идеја како да го израмнат резултато, среќа што не постигнаа уште еден гол швајцарците.

Сега треба да останат сконцентрирани на наредните два натпревари, со две победи да се пласираат понатаму, иако ќе биде многу тешко...

Kajgana Shop

На врв Bottom