Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
Многу лошо судење, фалеше уште голот да го признае на крајот, она на Флоренци беше претерано, криво ми е бидејќи после пеналот со Порто уште ова му фалеше... Хуан Хесус криминален беше, си постигна ефектен гол, Марчано за живо чудо беше добар, исто и Сантон.. кога ќе погледнам како ни изгледаше дефанзивната четворка, се чудам како победивме, очекував повеќе циркуси, среќа со Емполи игравме, среќа што и наредната со СПАЛ играме, па има пауза, а за тоа време се очекува да се врати Манолас, па и Пелегрини и Де Роси, а конечно и Ундер...
Многу важна победа беше ова, наредната се враќаат Џеко, Коларов и Фазио така да по друго ќе биде, оваа бевме текни многу..
Раниери добро се покажа, храбри му беа измените. Кога се повреди Заниоло мислев средњак ќе внесе, тој го пушти Пероти и премина од 4231 на неговата 442, исто на крај кога Шик неможеше го замени со Челар, напаѓач од примавера, потег за поздрав..
За навалната линија задоволен сум од сите и Заниоло,Шик, Шарави посебно, па и Клајверт, сите изиграа супер, едвај чекам да ги видам против СПАЛ како ќе играат, едно е сигурно, летоска треба да се купуваат квалитетни централни бекови
Многу важна победа беше ова, наредната се враќаат Џеко, Коларов и Фазио така да по друго ќе биде, оваа бевме текни многу..
Раниери добро се покажа, храбри му беа измените. Кога се повреди Заниоло мислев средњак ќе внесе, тој го пушти Пероти и премина од 4231 на неговата 442, исто на крај кога Шик неможеше го замени со Челар, напаѓач од примавера, потег за поздрав..
За навалната линија задоволен сум од сите и Заниоло,Шик, Шарави посебно, па и Клајверт, сите изиграа супер, едвај чекам да ги видам против СПАЛ како ќе играат, едно е сигурно, летоска треба да се купуваат квалитетни централни бекови