Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Шарави и Флоренци се вратиа повредени од репрезентацијата ги пропуштаат Наполи и Фиорентина, Де Роси исто повреден го пропушта Наполи и вајда Фиорентина, Пелегрини исто нема да биде прва постава против Наполи, исто и Ундер, повторно ќе гледаме мачење со НЗонзи и Кристанте во два важни меча

Јас веќе пишав пропало на сезонава. Ако ме демантираат денот кога ќе го сторат тоа ќе го земам за куќна слава.
Мене повеќе ме интересираат идните чекори, коишто се преземаат. Се шушка дека контактирале со Конте. За доаѓање на нови кондициони тренери и сл.

Јас веќе пишав пропало на сезонава. Ако ме демантираат денот кога ќе го сторат тоа ќе го земам за куќна слава.
Мене повеќе ме интересираат идните чекори, коишто се преземаат. Се шушка дека контактирале со Конте. За доаѓање на нови кондициони тренери и сл.
Па новинарот кој ја објави веста дека стапиле во контакт со Конте е истиот што кажа и погоди ден пред реваншот со Порто дека без разлика на резултатот ЕДФ ќе си оди од клубот, може да се каже дека е релевантен. Е сега од остварени контакти и постигнување договор има многу :)

Па новинарот кој ја објави веста дека стапиле во контакт со Конте е истиот што кажа и погоди ден пред реваншот со Порто дека без разлика на резултатот ЕДФ ќе си оди од клубот, може да се каже дека е релевантен. Е сега од остварени контакти и постигнување договор има многу :)

Тоа е точно, меѓутоа самата помисла што евентуално презеле таква иницијатива влева надеж за идната сезона, а со Раниери, Сари и сл. ќе биде повторно мачење.

Тоа е точно, меѓутоа самата помисла што евентуално презеле таква иницијатива влева надеж за идната сезона, а со Раниери, Сари и сл. ќе биде повторно мачење.
За мене ни Конте не ми влева некоја гаранција, али ако не друго со него ќе трчат за сите пари:D

За мене ни Конте не ми влева некоја гаранција, али ако не друго со него ќе трчат за сите пари:D

Пупоне, остај ти не влева надеж. Квалитетен тренер не доаѓа на слепо, туку си влече со себе и квалитетни играчи, а од постоечките прави да изгледаат 3 класи подобри од тоа што се. :)

Да не се заборави... На денешен ден 1993, деби натпреварот на најголемиот... Каква носталгија ме фаќа кога гледам видеа од него ... Сеуште ми изгледа како да ќе заигра пак ... Поради него почнав да навивам за Рома, и прв дрес ми беше од него... Франческо Тоти!

На цело немање време се решив да гледам паралелно додека работам и успеав до 1-2 да издржам на пасивно гледање фудбал, а да гледав активно сега ќе бев во кома. Исклучив да не се мачам и кога отварам после час и половина да видам резултат гледам покер. Ич не се изненадив. Очекувано на онаа гној игра од полуиграчи. :)
Фазио човече што ти се случи од лани до сега? Кој ти фрли магија бе бате?
Греови!

На цело немање време се решив да гледам паралелно додека работам и успеав до 1-2 да издржам на пасивно гледање фудбал, а да гледав активно сега ќе бев во кома. Исклучив да не се мачам и кога отварам после час и половина да видам резултат гледам покер. Ич не се изненадив. Очекувано на онаа гној игра од полуиграчи. :)
Фазио човече што ти се случи од лани до сега? Кој ти фрли магија бе бате?
Греови!
На кое дереџе паднаа, до пред две години Наполи ги тепаа и дома и гости и завршуваа втори, сега се 15 бода позади Наполи и јадат по 4 гола од нив, ма оваа година од било кој тим примат по +3 гола:facepalm:

Сега веќе конечно се помирив дека нема ЛШ наредната година[DOUBLEPOST=1554058924][/DOUBLEPOST]И да, само 6 екипи имаат примено повеќе голови од Рома:гомце:

Ova sezona pisi propalo jas namerno bi gubel da ne vlezam ni UEFA da nema fer play...ali vo sekoj slucaj treba mnogu seriozno merkato da se napraj mnogu..70% od igracite ne vredat kolku monchi so ni go spopika nikoj vaka ne nema ebano..palota ne e ni malce kriv posle dino viola mozam da recam eden od najdobrite presednici...problemo ke bidi trener ne gledam sloboden a dobar...mozi da se proba so na vatford trenero ubaj resultati vadi

Сари е веќе договорен, ама со него максимум борба за ЛШ и ништо повеќе.
Еднаш се решија да земат салам тренер за свое време (Капело) и успешно се освои титула покрај силни Јувентус, Милан, Интер, Лацио.
Значи експерименти не се веќе потребни. Мора да се земе салам проверен тренер ако сакаме да имаме успех. А некои полуфабрикати само ќе ни го кинат здравјето.
Значи сме во првите 10 екипи во Европа со најмногу потрошени пари за засилувања, а резултатот е НУЛА.
Многу промашувања‘ Итурбе, Шик, Дефрел, Нзомби, Кристанте, џабе ги редам, милион ги има.
Ама пак ќе речам дека ваква казна и му требаше на управата бидејќи се правеа на Тошо.

Сари е веќе договорен, ама со него максимум борба за ЛШ и ништо повеќе.
Еднаш се решија да земат салам тренер за свое време (Капело) и успешно се освои титула покрај силни Јувентус, Милан, Интер, Лацио.
Значи експерименти не се веќе потребни. Мора да се земе салам проверен тренер ако сакаме да имаме успех. А некои полуфабрикати само ќе ни го кинат здравјето.
Значи сме во првите 10 екипи во Европа со најмногу потрошени пари за засилувања, а резултатот е НУЛА.
Многу промашувања‘ Итурбе, Шик, Дефрел, Нзомби, Кристанте, џабе ги редам, милион ги има.
Ама пак ќе речам дека ваква казна и му требаше на управата бидејќи се правеа на Тошо.
Ај наброј ми ги тие салам тренери и кажи кој од нив мислиш дека ќе сака да ја води Рома..

Ај наброј ми ги тие салам тренери и кажи кој од нив мислиш дека ќе сака да ја води Рома..

Не сум спремен за овој час професоре! :(
Може ли наредниот час да одговарам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom