Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лошо судење, фалеше уште голот да го признае на крајот, она на Флоренци беше претерано, криво ми е бидејќи после пеналот со Порто уште ова му фалеше... Хуан Хесус криминален беше, си постигна ефектен гол, Марчано за живо чудо беше добар, исто и Сантон.. кога ќе погледнам како ни изгледаше дефанзивната четворка, се чудам како победивме, очекував повеќе циркуси, среќа со Емполи игравме, среќа што и наредната со СПАЛ играме, па има пауза, а за тоа време се очекува да се врати Манолас, па и Пелегрини и Де Роси, а конечно и Ундер...

Многу важна победа беше ова, наредната се враќаат Џеко, Коларов и Фазио така да по друго ќе биде, оваа бевме текни многу..

Раниери добро се покажа, храбри му беа измените. Кога се повреди Заниоло мислев средњак ќе внесе, тој го пушти Пероти и премина од 4231 на неговата 442, исто на крај кога Шик неможеше го замени со Челар, напаѓач од примавера, потег за поздрав..

За навалната линија задоволен сум од сите и Заниоло,Шик, Шарави посебно, па и Клајверт, сите изиграа супер, едвај чекам да ги видам против СПАЛ како ќе играат, едно е сигурно, летоска треба да се купуваат квалитетни централни бекови

Многу лошо судење, фалеше уште голот да го признае на крајот, она на Флоренци беше претерано, криво ми е бидејќи после пеналот со Порто уште ова му фалеше... Хуан Хесус криминален беше, си постигна ефектен гол, Марчано за живо чудо беше добар, исто и Сантон.. кога ќе погледнам како ни изгледаше дефанзивната четворка, се чудам како победивме, очекував повеќе циркуси, среќа со Емполи игравме, среќа што и наредната со СПАЛ играме, па има пауза, а за тоа време се очекува да се врати Манолас, па и Пелегрини и Де Роси, а конечно и Ундер...

Многу важна победа беше ова, наредната се враќаат Џеко, Коларов и Фазио така да по друго ќе биде, оваа бевме текни многу..

Раниери добро се покажа, храбри му беа измените. Кога се повреди Заниоло мислев средњак ќе внесе, тој го пушти Пероти и премина од 4231 на неговата 442, исто на крај кога Шик неможеше го замени со Челар, напаѓач од примавера, потег за поздрав..

За навалната линија задоволен сум од сите и Заниоло,Шик, Шарави посебно, па и Клајверт, сите изиграа супер, едвај чекам да ги видам против СПАЛ како ќе играат, едно е сигурно, летоска треба да се купуваат квалитетни централни бекови

И многу да се продава.
Нзонзи не можам да го гледам со фигурана како алиен. Нозете како крауч и на икс. Си трчка батето си нема гајле.
В лето продавање на Нзонзи, Пасторе, Фазио, Жезус, Сантон, Пероти. Флоренци, Коларов и Маркано (ако продолжи да игра како денес) ако не се продаваат повеќе од резерви не треба да бидат.
Значи двајца централни бекови, еден лев бек, еден квалитетен дм, еден квалитетен ам и замена за ундер на десно крило.

И многу да се продава.
Нзонзи не можам да го гледам со фигурана како алиен. Нозете како крауч и на икс. Си трчка батето си нема гајле.
В лето продавање на Нзонзи, Пасторе, Фазио, Жезус, Сантон, Пероти. Флоренци, Коларов и Маркано (ако продолжи да игра како денес) ако не се продаваат повеќе од резерви не треба да бидат.
Значи двајца централни бекови, еден лев бек, еден квалитетен дм, еден квалитетен ам и замена за ундер на десно крило.
Ne bi se slozil za peroti...dobar e ima tehnika..za drugite za site se slozvam..ne treba mnogu napeto da se odi Na marketo..vidi milan so paketa I pjatek go svrteja timo...lev bek centralen playmaker( od ko zamina pjanic nemame) I napagac..so dobar skauting vo argentina cile brazil siguren sum ke se naj nesto...najkriticno ke bidi so trener...call me crazy ali bi go probal slavisa jokanovic...

Се очекува против СПАЛ да испаднат со 4-4-2 формација, Шик и Џеко да бидат напаѓачите, да видиме и тоа чудо :)

Раниери на првото интервју многу го пофали Шик, одма му даде шанса и ете ти гол, ЕДФ знаеше да биде арогантен и често лутината на играчите ја прикажуваше со ставање на клупа, еден период се сеќавам кога Џеко беше повреден овој Шик не го играше..

Вечер сакам победа и враќање на самодовербата пред важните натпревари со Фиорентина и Наполи

Само победа дали ќе биде тоа ерџанска или не, не е битно.. Со победа би профитирале над Миланскине екипи кои играат меѓу себе.. Притисокот е врз наз сега..
Потоа следи 2 недели пауза и консолидирање на тимот пред завршницата кој секој натпревар треба да го играат како финале..

Јас не сум со големи очекувања.

Ауу волку офанзивна Рома не сум видел одамна, Клајверт, Шарави, Шик и Џеко во прва постава вп 4-4-2 формација, бравос!

Ауу волку офанзивна Рома не сум видел одамна, Клајверт, Шарави, Шик и Џеко во прва постава вп 4-4-2 формација, бравос!
Na papir e taka a u realnost se branite

Roma poprosecni igraci nemala od Greco Brighi i Simplicio koga igraa u 2008

Хуан Хесус опет кикс за пенал, незнам колку беше пенал али го свирнаа а овие го реализираа, да се опростиме од ЛШ официјално

Маркињос, Бенатиа, Ридигер, Ромањоли, Емерсон...
Хуан Хесус, Маркано, Фацио, Сантон...
:гомце::гомце::гомце:

Дефинитивно готово.. Боље како у НБА сега нека танкаат ЛЕ уопште не ни е потребна...
Мрсњаци не ми се колне ептен постим...
Абе со кој памет дозволија ова да се деси?? Кога играш ЛШ а Миланските екипи се дно немаја настапи по Европа ни приходи ни ништо ..
Да земеа пример од Наполи е така се работи домаќински и со есап кога имаш ограничен буџет!!! Свака им част носењето на Анчелоти е знак дека немаат намера да одат во надолна линија како нас... А ние ете вчера Едф денес Ранко а утре Мацари ...
Останува само да ја сакаме Рома ништо друго...

Два пати у сезона да изгубеш од СПАЛ, епа не заслужуваат ни ЛЕ

Бидејќи немав очекувања и не го гледав натпреварот како да не ме погоди многу овој пораз.
Се разбира дека не заслужуваме да играме Европа со ваков пристап и со ваква управа. Мора да биде Палота казнет со загуба за односот што го има.
Не знам дали е глупав и не размислува на долги патеки, ама политиката му е за никаде. Сепак, сам треба да знае дека со тоа што вложува ќе му се врати повеќекратно. А тој играчите ги испродаде што вредеа и што се бореа за клубот, а надонесе ни мои, ни твои пациенти. Сега нека трпи.
Фала богу што излегуваат секојдневно шпекулации за Нзомби во Арсенал да се спасиме. Послаб играч и понезаинтересиран никогаш не играл во Рома. Цреп.
Кристанте играч за на клупа. Одбраната ни е чорба и освен гркот немаме друг играч.
Си мислам дека подобро е Милан да победи вечер, којшто игра многу стабилно во овој дел од сезоната за да Интер не ни избега, ама не. Ако победи Милан уште ќе се лажиме дека имаме шанси за некое си четврто место. Не дека и Интер заслужува да биде четврт од тоа што го прикажува, ама мора оваа гнаса американска да се казне.
Интересно е што со сите сили се трудат да го допрат дното со тоа што се поврзуваат со смешни тренери како Мацари, Сари и сл. после заминувањето на Раниери.
Со такви тренери ќе прокопсаме. Додека не дојде салам тренер и 2-3 звучни имиња надополнети со млади таленти од ова ништо нема да биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom