- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Decki edna molba do vas. Ne ja gledav pa kje pise nekoj nesto recenzija da znam sto bilo. Imalo mnogu golovi a i gledam mnogu se pcue pak po Dzeko ?
Ај јас, немам време, ама атер за тебе.
Рома излезе со формација 3-4-2-1 или нешто така.
Првите 20 минути претпазлива и тврда игра. После тоа Рома искористи 2 шанси. Првата по двојно проигрување Диње-Пероти-Диње даде гол. После 4 минути од една полу контра Салах му ја изваде на Наинголан на 16 метри и овој си ја заби в гол. Диње се повреди и го сменија.
И тука сите помислија дека е готово со натправарот и дека ќе си однесиме три бода дома, ама Далесандро, Бориело и Гомез не мислеа така.
Далесандро намали на 1-2 после една никаква нивна акција. После 4 мин. Бориело изедначува на 2-2. Одбраната кај нас потполно потфрли. Тројката назад Рудигер-Манолас-Жуканович некоординирана.
Второто почна и иста песна. Игра мртвило. Тие си дадоа голче за 2-3. Жука заспа. Гомез го будалеше Рудигер цело време на неговата страна.
Џеко промаши празен гол по 100-ти пат. Влезе Шарави на место на Жука. Не се виде.
После измена Де Роси-Тоти. Тоти мајку ја живна играта и погоди. Му асистиаше на Џеко во еден наврат, ама слепецот се сплетка како по обичај. И крај 3-3
[DOUBLEPOST=1461181072][/DOUBLEPOST]Која смешна лига е ова калчово значи еј. 100 пенали за овие умрениве имаат свирнато цела сезона... ч ч ч ... смешен пенал свири за нив, а чист пенал за Рома не свири... пред очи на слепците... ниту гледам повеќе ниту ништо... да дај господ уште толку да допропадни лигата да си еби мајката... од тоа ги замразив и репрезентации и сѐ...

.