Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Добро тогаш, ќе си најдеме друг десен бек како Фабињо од Монако на пример. :D
Тогаш останува за Пјанич да се договориме, Бенатиа + пари ќе биде мислам успешно. :D

Нели Бенатија со Јуве веќе се договорил?[DOUBLEPOST=1460554764][/DOUBLEPOST]
Добро тогаш, ќе си најдеме друг десен бек како Фабињо од Монако на пример. :D
Тогаш останува за Пјанич да се договориме, Бенатиа + пари ќе биде мислам успешно. :D

Нели Бенатија со Јуве веќе се договорил?

100 % сум сигурен дека Флоренци летово нема да си оди од Рома. Рома е најтенка на бековските позиции. Маикон и Торосидис ќе си одат сигурно, а нема да се најдат адекватни замени. Патем на Флоре не му е тоа природна позиција.[DOUBLEPOST=1460541345][/DOUBLEPOST]AS Roma Balkan

Konte baš voli Romine igrače.

La Republika prenosi da je Čelzi, pored Rađe, zainteresovan i za Rudigera. Ukoliko Roma otkupi Rudigera, što će se gotovo sigurno desiti, Čelzi je spreman da ponudi 20,000,000€ za ovog defanzivca.

Isti list prenosi da Najngolan ne želi da napusti Romu, tako da su velike šanse da ćemo Nindžu i naredne sezone gledati Rominon dresu. Ipak se on najviše pita.[DOUBLEPOST=1460541735][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1460545421][/DOUBLEPOST]

13015690_10153674453664200_5685183335837631410_n.jpg

Како двојче се напрај и ти...ч ч ч ч ....
Кур да ве отепа и тебе и двојче, марш ! :D

Монтела со изјава дека Спалети е најдобриот тренер, и сите негови идеи и замисли ги објаснува точно, працизно и јасно, и нема шанси играч да не ја знае неговата замисла.Тоа е тоа.А голманската позиција ми е најинтересно прашање. го земавме Алисон најдобар голман во Јужна Америка(бар така тврдат) а и Шчесни се заљубил у Рома и Рим, иако предходно тоа го доживеа како пад на кариерата.Биче весело и за одбраната, и статусот на Џеко.Не чека бурно лето.

Последно уредено:
Можи некои подгрупи, ама официјално не сум сретнал.
Јас знам нашиве во Италија се имат само со Самб, кои се 4та лига, и интернационално дел од нив имат контакти со Панатинаикос, додека група како група нема братство со ниту еден клуб, за разлика од лацијаливе кои се збратимени со пола Европа..

Последно уредено:
Decki edna molba do vas. Ne ja gledav pa kje pise nekoj nesto recenzija da znam sto bilo. Imalo mnogu golovi a i gledam mnogu se pcue pak po Dzeko ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom