Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира зашто Рома толку лесно се ослобди од Адем Љаиќ? Не играше добро или не беше во добри односи со тренерот? Гледам и Жервињо и Салах повеќе сакаат да играат како десни крила а на Љаиќ му одговара лево. Со Љаиќ ќе го имавте убидливо најдобриот напад во Италија.

Или па уште е рано и Љаиќ ќе се посере во Интер, да не е од тие играчи што на почеток знаат да блеснат и после да ги снема? Сериозно прашувам, дека вие сте ги гледале Рома секоја утакмица па ме интересира ваше мислење.

Ме интересира зашто Рома толку лесно се ослобди од Адем Љаиќ? Не играше добро или не беше во добри односи со тренерот? Гледам и Жервињо и Салах повеќе сакаат да играат како десни крила а на Љаиќ му одговара лево. Со Љаиќ ќе го имавте убидливо најдобриот напад во Италија.

Или па уште е рано и Љаиќ ќе се посере во Интер, да не е од тие играчи што на почеток знаат да блеснат и после да ги снема? Сериозно прашувам, дека вие сте ги гледале Рома секоја утакмица па ме интересира ваше мислење.

Друже според мене постојат 2 причини:
1. Љаич 2 сезони играше топло-ладно. Кога сите играа одлично и тој се истакнуваше, борбен беше и сл., но кога се очекуваше од него да преземи и да размрда кога на екипата не му одеше најдобро и тој се губеше. Лани ни беше најдобар стрелец во тимот, но играше слабо како и останатите, а во него има потенцијал за да гази.
2. Со доаѓањето на Фалке, Салах, Џеко и останувањето на Итурбе и Жервињо како да немаше место за уште еден крилен напаѓач.
Во прашањето ти е одговорот според мене. Како и што напиша: првите натпревари блескаше кај нас а после играше топло ладно и солираше цело време. Најмногу иритира кога не се залага, а тоа кај нас му се случуваше често да си трчка. Мислам дека во дебито даде гол кај нас со некој (Верона или сл.)
Ако го летнат навивачите во облаци ќе игра курташак. :)

Тоа е мое мислење.

Da ti posakam dobre dojde prvo :)
Druze Santino ubavo ti kaza.. Slabo se zalaga ,na Roma i trebaat ultra brzi krila za vrshenje presing i istite koi ke pokiraat pozadi a toj profil na Ljaic ne i odgovara na Roma zgora na toa se vlece na teren ne rabotese bez topka ne pokirashe a e mlad na primer Totti lani poveke trchase i se zalagase na terenot..

Младиве ги согазија. Имаа шанси за уште 5 да им згнетат.
Се надевам младиве ќе бидат предвесник за она што следува вечер.
Најавена постава:
12187944_10153322569509200_8035725814906673992_n.png

И дајте другари да не примиме еден натпревар гол. Ова веќе нема смисла.

Можевме комотно уште два гола да им дадеме, за разлика од претходната постабилни сме во одбрана,пу пу да не ги заречам..

Еве го Дијамантот,секоја му чест на играта :cuc:

Колку лагано си игра Рома. Можевме уште 3 да им стегниме ако беа поприсебни.
Нека продолжат вака. Нема потреба да се форсираат за да не се повреди некој. Не чека дерби во недела. :)
Може уште 1-2 голчиња да им плесниме онака на контра.

П.С. Ме заболе дека не играме убаво за око, битно да играме на резултат.

Колку лагано си игра Рома. Можевме уште 3 да им стегниме ако беа поприсебни.
Нека продолжат вака. Нема потреба да се форсираат за да не се повреди некој. Не чека дерби во недела. :)
Може уште 1-2 голчиња да им плесниме онака на контра.

П.С. Ме заболе дека не играме убаво за око, битно да играме на резултат.
abe maler da pocekase posle utakmica da zboris [emoji14]

ROMA ROMA ROMA

ne da zastanaa tuku za 10 min ne pregazija, aj so Maikon sega kje se sredi bozem ;)

ROMA ROMA ROMA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom