Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Samo ne mi e jasno kako tolku se zatvorija be majke im ga nabiem :( Aj sega so 10 igraci kje vidime sto i kako :)

ROMA ROMA ROMA

Дечки искрено ако одиме понатаму со ваква одбрана сите ќе не изгазат. Ова не е можно.
Срамота е од Леверкузен да примиш 6 гола на ваков начин. Тие ништо не се подобри од Торино. Како муви без глави се.
Страшно.
Мора да се купи некој во јануари.
И Диње денес во дефанзива слабо.
Не знам шо да речам

KON-CEN-TRA-CI-JA e poimot so mora da go naucat da go primenuvaat !!
Kako moze be vo 2 natprevari ova da ti se desava be Rudi od eden ist protivnik ??!!! Zarem ne ja nauci lekcijata od Leverkusen ?? Ne te bolea li 3 i 4 shamar od Germanija pa so tolku komocija da vlezat i ti i tie 11 ???
Mora li sekogas srcevo da mi lupa 300 na cas ???
Mora li Florenzi onaka da reagira na penalot da se krie pod montkata ??
100 stapa da im dojde na site pamet !!!
Ako ne zememe zimava nesto a projdeme grupi LS e togas tesko ni se pisuva petardi, sedmici i desetki ke letaat :confused:
Zadovolen sum od Dzeko pisav ke dade gol i asistirase go osetiv ednostavno !!
Site bea super koga se napagjase ama vo odbrana KRIMINAL !!!
Drugo neznam so da recam nejkam da kritikuvam da vnesuvam negativna energija tuka ...
Sledna ni e so Lazio vo nedela i ubavo e sto tepavme pa so pogolema samodoverba ke vlezeme na toj mec!!
FORZA ROMA MIA !!!

Дечки искрено ако одиме понатаму со ваква одбрана сите ќе не изгазат. Ова не е можно.
Срамота е од Леверкузен да примиш 6 гола на ваков начин. Тие ништо не се подобри од Торино. Како муви без глави се.
Страшно.
Мора да се купи некој во јануари.
И Диње денес во дефанзива слабо.
Не знам шо да речам
Totalno si vo pravo, no sakam da iskazam isto zadovolstvo kako so sekoja utakmica mu se podobruva igrata na Iturbe ;)

ROMA ROMA ROMA

Corriere delo Sport ja prenesuva najnovata izjava na Benatia koja glasi :
Moeto srce e sekogas vo Rim !!!
Pocna da flertuva ovoj so Roma :)

Дечки што е со Де Роси, а пред сѐ од каква природа е повредата на Флоренци?
Гледав некои најави и нив двајца ги немаше.
За Маикон ми е гајле.
Гледам Кеита го ставаат во состав со Лацио. Пиши пропало. Гол нема да дадеме. Фати ја - врати ја игра

Navistina loso ne snajde od ovoj zgusnat raspored !! Dojdovme do posledniot natprevar pred pauzata ama natprevar koj ne e ich lesen a toa e derbito so Lazio..
Mnogu povredeni ..Do utre ke se znae dali Florenzi,Maicon i DDR ke mozat da igraat vo nedela..
Torosidis bi go zavzel desniot bok dodeka drustvo na Naingolan vo sredinata ke mu pravi Vanquer i Ucan ako ne bide spremen DDR ...
Mnogu napori se pravat Keita da go spremat za vo nedela :D kolku raat dusava mi bese od nego koj ke go trpi ..

Torosidis е мизерија моментално, поише од него ми е страв него од Кеита

Пјанич скромен. видете го шо точак на малиот му купил, а има пари да не затрупа.
12189749_991880460883371_274225985941798256_n.jpg

Во пресрет на дербито.
За прв пат ќе се игра без поддржка на двете навивачки групи, поради бојкот. Атмосферата ќе биде театрална. Се надевам дека актерите во црвено на теренот ќе ја имаат главната улога. :)
Рома многу ослабена во средниот ред. Ако до сега ни чкрипеше одбраната за дербито и средниот ред ни е ужас.
Составот би бил следниот.
.................................Шчешни......................................
Торосидис.......Манолас........Ридигер...............Диње
...........Кеита...............Наингголан..............Ванкер......
...........Салах...............Џеко.....................Жервињо......

Најголема брига на сите е што ќе игра Кеита. Човекот можеби е професор, ама никаква офанзива немаме со него. Средниот ред ни е тотлно дефанзивен. Кој к*р не го игра Учан?
Не знам што ќе испадне од сево ова.
Ако се сеќавам добро и последниот натпревар излеговме со комбинирам тим против Лазио, кога ги добивме со 2-1. Јанга од Боро бившиот беше стрелец на победоносниот гол.

Пјанич ја заеба работата, не му требаше црвениот против Интер, да не го добиеше,можеби и против Имтер ќе тепавме,а ќе бевме поопуштени и утре во дербито, ептен ја заеба работата Мире.. Еве сега читам Флоренци и Мајкон ќе биле спремни а Де Роси нема, ако не друго Флоренци ќе игра средина со Раџа и Кеита а Мајкон десен, така да нема од прва да ги гледаме ни Ванкер ни Торосидис..

Што е ова бе, Фалке, Пјанич ли ќе изограва денес? :mad:

Не знам зошто не го игра Учан. Тиквар.
Без средина им играме. Голман, 6 во одбрана и 4 во напад.
Со потегов ние им ја поклонивме утакмицава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom