Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Вие ги мењатe како чорапи мислењата, ја си останувам на тоа мислење до крај.
Втора работа која тензија јас ја стврам бе, сите прво ме напагат мене, никој не сум нападнал лично нити персонално.
Трета работа, на која серија се радувате.Освен Фиорентина сите екипи кои ги победивме се борат за опстанок, тоа ли е успехот ? Да тепаш екипи што ќе се касапат до крај за кој да преживее во лигата ?
А Curva Sud многу добро знаат што прават.Само така до крај, неможе некој да ги унаказува нив и клубот кој го сакат.

Вие ги мењатe како чорапи мислењата, ја си останувам на тоа мислење до крај.
Втора работа која тензија јас ја стврам бе, сите прво ме напагат мене, никој не сум нападнал лично нити персонално.
Трета работа, на која серија се радувате.Освен Фиорентина сите екипи кои ги победивме се борат за опстанок, тоа ли е успехот ? Да тепаш екипи што ќе се касапат до крај за кој да преживее во лигата ?
А Curva Sud многу добро знаат што прават.Само така до крај, неможе некој да ги унаказува нив и клубот кој го сакат.

Ај терај си како сакаш,ја не ти се мешам, и да се разбереме јас никој не сум нападнал,а не па тебе, ти беше првиот што ми се обрати на мене за Дестро тогаш кога го бранеше .. И ако остануваш до крај на мислењата,уште ли мислиш дрка Дестро е шпиц за Рома? Значи неможеш да останеш на исто мислење кога гледаш дека не си бил во право.. И сто пати ти кажав не ме просветлувај со Курва Суд, ја знам ситуацијата во Курва Суд, толку се поделени што не знаат кај терат, еве сега и за тие препреки на трибина што ги ставија неможат фа ги обединат сите групи заедно, поголем дел се за неодење на трибина,али повторно и во вакви екстремни ситуации не се единствени и сложни ..

12187813_784758381669658_5417175713630645805_n.jpg

Ипак Де Роси не е спремен за цела утакмица,али ај добро е и вака :)

12106713_1766422846918467_2360990463243140802_n.jpg
[DOUBLEPOST=1446317920][/DOUBLEPOST]
Ипак Де Роси не е спремен за цела утакмица,али ај добро е и вака :)

Со Де Роси на местото на Ридигер ќе бевме постабилни. Вака ме плаши одбраната.

Рудигер ептен е нестабилен..[DOUBLEPOST=1446323912][/DOUBLEPOST]Лош пристап на играта мн опуштено влегоа,а Интер мотивирани стотка, Шчесни требаше да го брани ова..[DOUBLEPOST=1446325633][/DOUBLEPOST]Ханданович не отпиша:mad:

Последно уредено:
Kako prvo neznam sto se raspravate megju sebe. Neznam kakvi navivaci ste stom posle edna izgubena utakmica pcuete se zivo i divo, a posle pobedena gi velicate istite ???

Kako prvo ROMA ima odlicen tim vo koj site se razigraa ovaa godina sto e za pofalba, megjutoa site znaeme deka pogresnite izmeni i retkoto davanje na sansi na zamenite od strana na Violoncelistov se nasa najgolema bolka. Drugo e sto imame SLABA odbrana i toa se dokazuva vo skoro sekoja utakmica, edvaj cekam da dojde polusezona i da se vrati Benatija a so nego tuka i Strotman i Castan i da se vrati onoj KINESKI ZID koj go imavme prehlani. Dodeka ne ja sredat odbranata za dzabe e se koga ni se setaat manekeni u sesnaesterec i ni davaat glupi golovi skoro sekoja utakmica. Mnogu kje mi e krivo ako go osvoime skudetoto so violinistov koj za mene ne e ni 5% zasluzen, a kje bide generaciski velican od idnite navivaci :(

ROMA ROMA ROMA

Borce da mi izvinis drugar, ama Rudiger zaedno so DIgne ni bea najbolje poedinci na teren :)) ne ne otpisa handanovic, dzeko ne istrca 30 metra cela utakmica, a za prvana sansa ne mi se zbori sto ja promasi, srce me boli

Vakvi eftini golovi nesmeeme da primame i poglednete koj ni dava gol :facepalm:
Ne gi iskoristivme shansite i toa e toa ,ne mozeme da ocekuvame pobeda posle takvi promasuvanja..
Dzeko vo 1 pol morase toa da go dade ama ete promasi..I pogolema drskost vo vakvi natprevari mora da ima od strana na nasite igraci a ne veke koga gubat..
Pobeda uste vo sreda za vracanje na pobednickite pateki pa gradskoto derbi...

Borce da mi izvinis drugar, ama Rudiger zaedno so DIgne ni bea najbolje poedinci na teren :)) ne ne otpisa handanovic, dzeko ne istrca 30 metra cela utakmica, a za prvana sansa ne mi se zbori sto ja promasi, srce me boli
Да,ама и Салах секоја од тие трите по ред што ги одбрани Ханданович беа 100% шанси .. Рудигер дај боже да го биде,ама не влевам мн надеж во него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom