Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Aman neka go zemaat Destro. Gllupo bi billo ako ne zemaat nieden napagjach. Dali Sanabria e ushte so nas, ili negde na pozajmica? Neka mu dadaat shansa nego, kraj krajeva.

Konopljanka epten mi se svigja, ali i on e tip na igrach ko Ljajic ili Totti, shto znam, vekje imame takov tip na igrachi. Ni treba nekoj ladnokrven strelec, se nadevav ovoj Luiz Adriano, ali nishto i od ovoj transfer. A za vo odbrana bash sakav da go zemaat Nastasic od Siti, ali Shallke go sobraa nego na pozajmica.

Доколку Дестро си оди тогаш ќе дојде Луиз Адриано или некоја алтернатива, а доколку тој реши да остане (што не верувам) ќе дојде Конопланка бидејки Рома не може да донесе 2ца non-EU играчи

Дестро е даден на 3 рати така да пари ќе сонувате од него до 2020 како што Милан ги исплаќа ратите.Реално слабо изиграа на трансфер пазарот нашите.

B8g18KGIAAAxnro.jpg

Абе од ко се заинтересираја оние Манчестеровците за Видал и за Стротман гла не кренаја двата :D

Баљум-баљум конечно го продале на вересија. (y)
Не дека имам нешто против лично, меѓутоа сметам дека дечкото не си ја искористи шансата што му се даваше.
Минатата година, кога се врати од повредите првите натпревари ги почнуваше од 70 - 80 минута и погодуваше. Наместо уште повеќе да напредува во играта, тој напротив падна.
Ајде што не влегуваше во шанса па ниту без топка се изнаигра.
Секогаш ми се чини дека на погрешно место чекаше пас. :)
Строки на операција повторно. :( Нека го продадат на Јунајтед, склон е кон повреди.
Овој од Шахтјор газдата барал 20 милиони за Луиз Адриано. Сигурно сака со парите да купува оружје за борците од Новорусија.
Думбиа следна епизода од серијалот „Мижи Асан да ти јадам слатките“. Чекаме Саба да изненади на 31.01 во 23:25.
Ако не здрави живи до налето. Бомби ќе има. А го имаме џокерот од клупа, еден од најверните, швалер над швалерите, момчето од Неапол, дами и господаааа мистер Марко Бориеееееееееееелоооооооо. :uzi:
Абе додека не изградиме стадион кулирајте, не се нервирајте и не очекувајте нешто посебно. А ако не ви се чека до 2016-2017, лопатите на рамо и одете да помогнете.
Инаку и Руди имал ултиматум, ако не освоел скудето ќе му го покажеле патот. За скудето со ваква игра тешко, ама можи едно купче да се лапни, ако ги поминиме јоргованите.
Ама сум се распишувал :anco:

Reports earlier today indicated that the deal would be worth around €18m, with an initial €3m loan followed up by a €15m to make the deal permanent.

Импресивна статистика не сум го гледал многу многу, 18 милки..

сепак ќе биде 2мил за позајмица и 12мил за откуп(без обавеза):cool:

Во групата на ФБ прочитав еден интересен коментар за навалната линија на Рома со Жерва-Итурбе-Думбиа.
Цитирам: „ТРОФАЗНА СТРУЈА“
Се убо, само да не прегори некој осигурач.
Нека продолжи со игрите од ЦСКА и кај нас. Има играчи со кои може да игра.

Официјално Думбија е играч на Рома за сума од 14.4мил + 1.5мил можни бонуси во иднина, ај нека се угоде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom