Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
I so Ibarbo sme bile pred potpis i toa za 16 milke sto ja mislim e mnogu :eek:
Mozno bilo i opcija pare + Borriello ili Ucan za Ibarbo ...

Играта тиња, баксуз со повреди. Стротман ја пропушта цела сезона, Кастан скоро цела, сега Итурбе. :popce:

Одамна зборев дека Русо е најлош судија во Серија А, се загуби човекот, никад нема да го заборавам хоророт во Бреша, башка што лошо играме ..[DOUBLEPOST=1422736822][/DOUBLEPOST]
Играта тиња, баксуз со повреди. Стротман ја пропушта цела сезона, Кастан скоро цела, сега Итурбе. :popce:

Стротман на нова операција, 4 месеци ќе го нема:facepalm:
Се надевам со Итурбе се ќе биде во ред ..

@Boom Shaka Lakka, ај вака падобрански, како изигра Сапонара, гледам црвен добил и играл во средина? :)

Genoa president Enrico Preziosi has confirmed that "tomorrow we'll announce the signing of Borriello" #asroma

Бориело, Урби, Дестро - аут
Думбија, Ибарбо, Кирикеш - ин (y)

@Boom Shaka Lakka, ај вака падобрански, како изигра Сапонара, гледам црвен добил и играл во средина? :)

брат исто како да не ја гледав, прво многу бев изнервиран, а второ ми сецкаше линкот много и само бев сконцентриран на нашите дрва ..

црвен доби оти си ја удри со рака во нашиот шеснаесетник за да испадне сам пред голманот, малку престрого, како и пеналот и црвениот што беа престроги ..

да ти се згади[DOUBLEPOST=1422740407][/DOUBLEPOST]нека се губат у три лепе п м

Последно уредено:
Не гледав на слава бев али нема шо да гледаш се знае кој е крив и кој цело време барам оставка да пондесе а тоа е Руди.Оваа година ништо од титула ни куп ни ЛЕ ако не се промени виолинистот нема да освоиме.

Rudi neka proba uste slednite 2 natprevari ako nema nikakov rezultat (mislim pobedi ) neka si podnese ostavka !
Ni se nisa i 2 mesto za zal :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom