Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за Касано, но последно нешто од пред некоја минута Адриано сакал да го продолжи договорот со Шахтјор ..

Адриано се повредил на пријателска утакмица со Бразил, wtf?

http://globotv.globo.com/rede-globo/eventos-esportivos/v/luiz-adriano-cai-em-campo-e-e-retirado-da-partida-de-maca-aos-21-do-1o-tempo/3917457/

Му се слошило.

несватливо ќе биде сега доколку го земат Конопјанка, а се откажат од Адриано, е тоа ти се вика несватливо:D

Ако се откажат од Адриано, нема да го продадат Дестро. Или евентуално ако Сабатини има и други опции освен Адриано.[DOUBLEPOST=1422376764][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Другарче од Јуве разбираш многу фудбал овие не разбират.Со Дестро имавме у игра сите победи и 1 нерешена а го седнаа на клупа оти Руди е будала.Како и да е у Милан нека шиба голови.А оти Боро не игра или не го донесоа Ба се ова е мачкање на очи со иминињата со напагач.И да шо биде со Чех.

Ама сте чудни и вие,шо ќе ви е шпиц,Тоти ќе игра и ќе руши рекорди ,ви е гајле :D

Мислам дека со оглед што сме заинтересирани за Салах и Конопјанка, планот на Руди е Флоренци се почесто да игра бек.

Ама сте чудни и вие,шо ќе ви е шпиц,Тоти ќе игра и ќе руши рекорди ,ви е гајле :D

Е ај да го избркаме. :D

Неможам нешто да разберам го купивте Дестро 16 милиони, имаше одлични настапи го седнавте на клупа за Тоти да игра.

На 38 години Тоти е подобар во скоро секоја статистика, а сметај дека Тоти ги игра потешките утакмици.

dkw1bfh.jpg

Чувајте го ако ви е фино вака :D

Не е до Тоти проблемот.

Ако се лажеме ... :свиркам: Уствари и да не е само он проблемот, удел има секако.

Ако гледаме така удел имаат сите, имало утакмици каде и Раџа изиграл слабо, на пример против Лацио. Треба да се бара кој или што има најголем удел, а тоа секако не е Тоти. И ако Тоти не игра која ни е другата опција? Дестро сезонава не е фит, не трча, има проблеми со понашање итн.

Ако гледаме така удел имаат сите, имало утакмици каде и Раџа изиграл слабо, на пример против Лацио. Треба да се бара кој или што има најголем удел, а тоа секако не е Тоти. И ако Тоти не игра која ни е другата опција? Дестро сезонава не е фит, не трча, има проблеми со понашање итн.
Руди треба да знае што како кога нешто неиде.Веруј, вака одстрана гледано, Тоти делува ептен привилегиран да е скоро секогаш у стартна постава.
Боље каковтаков Дестро да добиеше повеќе простор , евентуално и Боро.Секако и Тоти да игра, ама дозирано.Мое мислење, мене секако ми годи ситуацијава :D

По Луиз и Конопљанка, овие на крајот или Шевченко ќе го вратат или Кличко

Галијани пред зградата каде што живее Дестро во Рим.

Го мачат чоекот да пита на 60 години :D

Otvori mi svoja vrata, ja sam covek koji kuca, verni sluga sto te moli

Последно уредено:
otvori mi belo lence vraaataaataaa, aman portataaa:D
Destro bara garancija deka karierata ke ja prodolzi vo klub kade kje igra i ke smetaat na nego vo idnina, a galiani spremen od doma da go zeme, kaj dojde fudbalot vo italija, ova se cirkusi:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom