Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
За неколку дена можеби нашиот гол ќе биде "чуван" од страна на Петар Чех:cool:

Ej kje me ubijat so ovie pobedive so 1 goll razlika. Dobra utakmica, Strootman konechno vo prviot tim. Iturbe imashe blesoci na momenti ali i ovoj ko Gervinho, sllaba zavrshnica..

Inaku za Cheh, aman neka doe vekje, pa da ja betonirame taa pozicija na 3-4 godini.

Демек купил куќа и теретана во Рим. :)

http://www.pagineromaniste.com/cavani-arriva-roma-ha-comprato-un-attico-centro/

CAVANI-PSG1-500x250.jpg
[DOUBLEPOST=1420660630][/DOUBLEPOST]Како шо тргнала работава уште Меси и КР7 немаат купено куќа во Рим
:X3:[DOUBLEPOST=1420661445][/DOUBLEPOST]Најава за натпреварот во недела.
Сите пред колосеум во 12.00 ! :sakasuste:

Последно уредено:
Чим купил куќа у Рим значи оди у Лацио затоа што на виолинистот не му треба напагач.
И после Раџа Ливерпул вистинската замена за Стиви ја гледа во Миралем.

Чим купил куќа у Рим значи оди у Лацио затоа што на виолинистот не му треба напагач.

Сѐ што купиле англичаните од италија не прокопсало кај нив и пак умот не им иди. :)
30 за Пјаниќ се малку. Реално е играч светска класа, кој со потег решава натпревар.

Ајде Каваниии да се играмоо:vozbud:

:pos::pos::ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1420745817][/DOUBLEPOST]

ааааааа сега ова го видовввв :vozbud::vozbud: :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Roma Balkan
пред 24 минути ·
Bilo bi jako glupo da se izgubi ovakav napadač, ima 23 godine i samo mu fali kontinuitet igara..Ima nenormalnu statistiku i ne može da igra zbog Tottia koji je dao 2 gola ove sezone i to oba iz penala, Smiješno, gotovo pa nevjerovatno. Šteta bi bila da se ne izbrusi ovakav dijamant. Monsieur Rudi mislim da ćeš se ogriješiti na njega.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom