Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Златан е играчот кој го чекаме цела вечност цела вечност ајде дојди Златане за да сме најдобри на свет најдобри на свет (дур го пишев ова ми се вртеа стиховите од роденден е денот што го чекаме) па да напишам овде за богот Златан ако дојде јас свадба праам :)

Овај од Каљари драпал нешто за Раџа, барал еден тон пари за другата половина.

Градоначалникот на Рим кажа неколку збора за новиот стадион на Рома, вели инвестиција вредна 1.5 милијарди евра:eek:
Најнапреден со технологија и најмодерен стадион во светот ќе бил:cool:

“It's going to move €1.5bn in investment and will create 3,000 jobs in the construction phase alone,” said Marino to La Gazzetta dello Sport.

“It's going to be the safest and technologically most advanced stadium on planet earth.

“I'm convinced we'll lay down the first stone this year, and will open the stadium in 2017.

“I hope we'll no longer fear for our safety over Roma and Lazio games. The tragedy of Ciro Esposito [the Napoli fan shot in May by a Roma ultra] should be a point of no return.

“I'd like to ask the Romanisti and the Laziali that will be at the derby on January 11 to give us no news for the following day but those on the pitch.”[DOUBLEPOST=1420220686][/DOUBLEPOST]Во последните година две можеби потрошивме 50мил евра за млади играчи, не рачунајќи го Итурбе, нов "бисер" уругваецот Кевин Мендеш платен 3-4мил

Последно уредено:
Среќна нова романисти.

B6R_7V-CYAE_nO2.jpg:large

B6R_7QLCQAAluRQ.jpg:large
B6Q8sJJIgAAQ6_x.jpg:large

Флоренци официјално продолжува со Рома до 2019год.:ojeaa:

Некој си Понче, купени се 60% од неговите права за 5мил евра, а дечкото 17-18години:toe:

A не им се дават 10 милки за Раџа или не носат голман пример, Руди уште малце цел Лил да го донесе ако се оде по негово.Сварно неможам да ја сфатам управата а и Руди кој нека си ги спакува куферите и нека дојде авиочнето кој од кога го гледам клипот на Boom Shaka Lakka сфатив колку ми фали у Рома.

A не им се дават 10 милки за Раџа или не носат голман пример, Руди уште малце цел Лил да го донесе ако се оде по негово.Сварно неможам да ја сфатам управата а и Руди кој нека си ги спакува куферите и нека дојде авиочнето кој од кога го гледам клипот на Boom Shaka Lakka сфатив колку ми фали у Рома.

Раџа е приоритет за Сабатини овој трансфер период. Голман ќе се донесе, само се чека на добра зделка.

Кој црни Лил бе донел у Рома, а? И кажи ми со аргуметни зошто Руди треба да си замине? и после него кој би требало да биде тренер?? Јас стварно неможам да те сватам .. кое црно авионче, нели гледаш дека Монтела во Фиорентина неможе да изгради стабилна одбрана која е способна да сочува позитивен скор ниту против најслабиот тим во лигата ..

Единственото нешто според мене што е мана кај Гарсија е тоа што е плачко и тактички нефлексибилен премногу ме потсеќа на Конте.[DOUBLEPOST=1420338064][/DOUBLEPOST]
Кој црни Лил бе донел у Рома, а? И кажи ми со аргуметни зошто Руди треба да си замине? и после него кој би требало да биде тренер?? Јас стварно неможам да те сватам .. кое црно авионче, нели гледаш дека Монтела во Фиорентина неможе да изгради стабилна одбрана која е способна да сочува позитивен скор ниту против најслабиот тим во лигата ..
Не заебавај сега и ти Монтела е одличен тренер нешто како помлада верзија на Спалети ( тренер кој премногу го ценам) но со повеќе глад за успех.

Последно уредено:
За разлика од Контевци и таков вид на тренери, Гарсија почна од четврта француска лига и се издигна на нивото каде што е сега. Секако дека има мани човекот, но не е лесно да изградиш таква кариера ако немаш квалитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom