Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
За неколку дена можеби нашиот гол ќе биде "чуван" од страна на Петар Чех:cool:

Ej kje me ubijat so ovie pobedive so 1 goll razlika. Dobra utakmica, Strootman konechno vo prviot tim. Iturbe imashe blesoci na momenti ali i ovoj ko Gervinho, sllaba zavrshnica..

Inaku za Cheh, aman neka doe vekje, pa da ja betonirame taa pozicija na 3-4 godini.

Демек купил куќа и теретана во Рим. :)

http://www.pagineromaniste.com/cavani-arriva-roma-ha-comprato-un-attico-centro/

CAVANI-PSG1-500x250.jpg
[DOUBLEPOST=1420660630][/DOUBLEPOST]Како шо тргнала работава уште Меси и КР7 немаат купено куќа во Рим
:X3:[DOUBLEPOST=1420661445][/DOUBLEPOST]Најава за натпреварот во недела.
Сите пред колосеум во 12.00 ! :sakasuste:

Последно уредено:
Чим купил куќа у Рим значи оди у Лацио затоа што на виолинистот не му треба напагач.
И после Раџа Ливерпул вистинската замена за Стиви ја гледа во Миралем.

Чим купил куќа у Рим значи оди у Лацио затоа што на виолинистот не му треба напагач.

Сѐ што купиле англичаните од италија не прокопсало кај нив и пак умот не им иди. :)
30 за Пјаниќ се малку. Реално е играч светска класа, кој со потег решава натпревар.

Ајде Каваниии да се играмоо:vozbud:

:pos::pos::ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1420745817][/DOUBLEPOST]

ааааааа сега ова го видовввв :vozbud::vozbud: :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Roma Balkan
пред 24 минути ·
Bilo bi jako glupo da se izgubi ovakav napadač, ima 23 godine i samo mu fali kontinuitet igara..Ima nenormalnu statistiku i ne može da igra zbog Tottia koji je dao 2 gola ove sezone i to oba iz penala, Smiješno, gotovo pa nevjerovatno. Šteta bi bila da se ne izbrusi ovakav dijamant. Monsieur Rudi mislim da ćeš se ogriješiti na njega.

Back
На врв Bottom