RomanistaRIM
ASR1927
Не знам зошто али осеќам оти Итурбе ќе го реши дербито.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1421002428][/DOUBLEPOST]Маикон со загрижувачка игра последниве неколку утакмици. Многу топки згреши и во слабо покриваше во одбрана во некои ситуации.![]()
Исто и многу ме изнервира/израдува на крај накај 92ра минута лацио беа сите на нивна половина топка искочи у аут за нас, Де Роси полека џогираше накај топката додека Манолас го виде дека се влече и едно 20 метра позади него беше а се пушти шпринт за да го изведе аутот и да стаса пред ДДР.... Исто и Маикон на едно од децата коа одма му фрла топка за да изведе аут накај 90та минута му викаше "полека полека" на детето...Манолас ѕверче ќе биде,само да му најдат добар партнер во одбрана !!
Леверкузен ќе почнат со преговори со вашите за целосно да го откупат Једвај.
Svakjam deka politikata na klubot e da se jaca timot, dodeka parite da se dobijat od kupi-prodaj na mladi talenti. Sepak spored mene stvarno e greota da ne im se dade nikakva sansa vo Roma. Sepak toa se deca so ogromen potencijal koi eden den sigurno kje bidat vrvni igraci.Според Кориере за утакмицата со Палермо ќе играме 4-2-3-1.
#PalermoRoma: 4-2-3-1 con #Totti di nuovo centravanti.
Мислам дека ќе го продадеме. Штета што не доби поголема шанса во Рома. Истото се случува и со Паредес, Санабрија и Учан. Донекаде го разбирам Гарсија во врска со тоа, во трката со Јуве нема многу простор за импровизации. Сепак имаше неколку утакмици кога сме биле во сигурно водство, можеше да им се даде можност да играат.