Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
chievo se opasna ekipa doma :)
znaev deka ke bide nereseno koga go primivte prviot gol a pred utakmica mislev deka ke bide nereseno no nakratko me demantirase simpicio :)

секој коментар е премногу се додека не добиеме нов сопственик. до тогаш може само да гледаме како играчите се борат сами со себе

водиме 0-1 тоа добрата работа, друго се е катастрофа, одбраната и средниот ред не знаат кај терат, незнам како не примивме гол ваљда Клуж се слаби, али у второ вака ако продолжиме ќе го јадеме 100%

Mozni protivnici za vo psmina finale: Tottenham, Schalke, Man United, Barcelona, Chelsea, Madrid, Shakhtar. Se nadevam na posledniot! :)

Mozni protivnici za vo psmina finale: Tottenham, Schalke, Man United, Barcelona, Chelsea, Madrid, Shakhtar. Se nadevam na posledniot! :)

од овие само Барса,Манчестер и Реал да не ни се паднат, па и од Тотенхем имам некој страв... Шалке ми е најпосакуван :)

имаше кавга меѓу Тоти и Бурдисо , наводно Бурдисо крајно изнервиран по примениот гол го обвинил нападот зошто не постигнале гол или слично ..... ама ништо сериозно мислам се во најдобар ред. Инаку јас освен Барселона и Реал не би ми пречел ниту еден друг противник.

Само Манчестер сакам да се паднат имаме стари долгови кон нив :pipi:

Само Манчестер сакам да се паднат имаме стари долгови кон нив :pipi:

Со манчестер никако. Немаме сила оваа сезона никако со нив. Ептен ни е слаба одбраната за да играме со поквалитетна екипа. Ако се паднеме у таква ситуација нема да можеме со оваа одбрана да поминеме со помалку од 2 примени гола на домашен терен така да ќе бидеме кикнени одма. Само некоја послаба екипа може да ни даде надеж за понатану а што повеќе време поголема е веројатноста за средување на лошата ситуација на тимот и поголема веројатност да изненеадиме поквалитетна екипа! Тоа е моја проценка ако грешам поправете ме! Поздрав на сите фанови на Рома и да добиеме подобар газда! FORZA ROMA

после јануари со нови сили а ако имаме нов газда и нов тренер и јас сакам манчестер :) тоа би било вистински тест за новиот тренер. ама како што гледам ни нов тренер ни нов газда. ќе си кулираме со росела на средина на табелата

Лично ја го посакуем Шалке зошто нивната ситуација е мизерна....Добро би било и Шахтјот иако и тие прераснаја у гигант...Барса никако ни Тотенхем!!!

за натпреварот со Бари се очекува нападот да го предводат Менез,Мирко и Марко според многумина најдобриот напад што може да го има Рома оваа година, оваа тројка заедно не се изнаигра многу, имаше шанса против Лацио, но не изиграа на ниво, сега ќе видиме како ќе изиграт со Бари, се надевам ќе бидат многу ефикасни... во средниот ред Де Роси е суспендиран, незнам каква е ситуацијата со Пизаро, затоа веројатно Бриги,Греко и Симплицио ќе бидат они кои ќе го започнат мечот... во одбраната Рисе ни е повреден, па затоа Кастелини на негово место, заедно со него се очекуваат Мексес,Хуан и Касети, јас лично повеќе би сакал да го видам Сисињо на местото на Касети... Бари како гостин на Олимпико нема победа и е последен на табелета, незнам што треба да се случи да не победиме на овој натпревар!!

--- надополнето ---

да да со Шалке мислам дека имаме шанси, овие другите моментално сите се подобри од нас... само Реал,Барса и Ман.Утд да не ни се паднат

искрено си велам дека ќе ги убиеме со 4-0 ќешки биде така :)

Ајде барем ги убиевме овие од Бари,задњи се

Вучинич изгледа нема да игра денес

Зошто Дони не е прв голман? сакам да ве прашам долго време ама заборавам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom