Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ако си одат и адриано и окака ќе биде катастрофа. сепак не сум јас тој што одлучува :/

ако си одат и адриано и окака ќе биде катастрофа. сепак не сум јас тој што одлучува :/
Од Адриано не видовте до сеа ниту малец корист.. Така лапа по 5 Милиони и дебелее само.. А Окака треба да го задржете ! Како Балотели е.:)

па немаше доволно време да се докажи односно не добиваше доволно мжност... а за окака тешко да го задржиме, играчи од светска класа на неговите години растурале а тој не е ни на клупа

Го посакуев Шалке али и ваке е добро со Шахтјор подобро они отколку Барса.... Задоволен сум добро е ка што немавмо среќа прошли године у ждрепкеве...

супер противник е Шахтјор, противник кој можеме да го победиме :) :)

Не дека Шајтјор е слаба екипа ама од првите екипи во групите беа најдобра можна опција. Може да се каже дека Рома како второпласирана го доби џек потот. Со среќа:smir:

Честитки за на хартија најлесниот ждреб од првопласираните. Се надевам дека сите три Италијански екипи ќе одат понатамо !

^^па така некако како што кажавте и двајцата, од тие што можеа да ни се паднат ни се падна најлесниот на хартија... нормално и јас сакам сите три италијански да одат понатаму!

--- надополнето ---

Едуардо,Дани,Срна,Чегрински,Адриано се дел од квалитетните играчи кои ги има Шахтјор

среќата беше на наша страна овој пат :) се надевам дека ќе успееме да поминеме во следна фаза

Милан - Рома да се надеваме дека ќе победиме искрено поубав подарок за Нова година нема да имаме само да изиграме со срце и без паника ,а може и да претепам некој вечер .

лошо многу лошо,вака не одиме никаде...

--- надополнето ---

ај на здравје... тоа е мојта Рома, од Бреша и Кајари ќе губиме но затоа големите клубови не минуваат лесно со Рома!!!

--- надополнето ---

оваа победа ми е драга бидејќи ја остваривме на гости, прва надвор од Олимпико во Сериа А и тоа токму против Милан!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom