bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88

да го заменам Сајтлер :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој губи има право да се лути. Изгубивте и сега што, не ме интересира дали имавте шанси и дали бевте надмоќни, на крај се гледа кој победил. ИЗГУБИВТЕ и помирете се со тоа.НАДМОЌ се вика не желба :kesa:
Изгледа ептен се соживеавте со ситуацијава, опасни тифози а? Ајде доста е веќе сепак се претера, мирни малку. Уживајте во Zampa и кулирајтеpreeska neznam dali vidovte se pcuevme tuka so eden sasle od viola pa sea mi praka privatni poraki ke me tepal :pos2:
:pos2:.mladicu pa ti stvarno si jak na vilici!!!:baeh:preeska neznam dali vidovte se pcuevme tuka so eden sasle od viola pa sea mi praka privatni poraki ke me tepal :pos2:
честито до година со ЛШ ќе се изгубите Раниери е за еднократна употребаЕпа честито победа или едноставно кажано може да ни се фатат за . . . . т и можат да кажуваат шо сакаат во моментов сме број 1 според мене кој сака нека дојде ќе си замине поразен .Редно беше по толку малери и нас да ни се намсевне среќата и конечно да личиме на вистински тим фала богу .Форца Рома :helou:
Арамбаша?По долг период и од различни причини еве конечно се враќам во темата каде што и припаѓам.
малку он топик: Ова беше најлошиот натпревар во последните 19 кола од кога немаме видено и чуено за пораз. Како и да е редно беше да ни се насмевне среќата. Тоа е тоа Луди Црногорац![]()
Да не ја должам многу, само ќе кажем: Who is Next?![]()
Така е. Воедно и основачот на темаваАрамбаша?![]()