Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
x610.jpg

x610.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

да го заменам Сајтлер :tv:

Roma Roma Roma
core de 'sta Citta
unico grande amore
de tanta e tanta ggente
che fai sospira......

НАДМОЌ се вика не желба :kesa:
Кој губи има право да се лути. Изгубивте и сега што, не ме интересира дали имавте шанси и дали бевте надмоќни, на крај се гледа кој победил. ИЗГУБИВТЕ и помирете се со тоа.

btw. За колку тимови навиваш уствари ти?

Абе некад не е до тоа дали ке имаш цела утакмица игра,да напагаш да напагаш...треба да се постигне гол..рома вчера си постигна гол и си победија па сеа кур ги боли нив дали фио имала игра или не..победата оди кај рома завршена прича...не им го напињајте фан клубот како сте биле подобри и требало 5-1 да биде...
Поздрав и честито победа..воедно и второ место..

Очигледно на форумов никад не е доста од благоретардирани ликови како џониблузер и остали.

Уште изглеа ги маваат флешови од утакмицата во Рим, се возбудија од помислата дека можат да победат. Јебига, интересна ствар е фудбалот.

Еве, имаш уште еден поздрав од Ил Монтенегрино:

610x.jpg

Ајде ќе ви го даеме на позајмица Дела Пена или Матиа Монтини, барем топ10 да фатите сезонава. П0зз кис.

Еј абе ајде доста, тее ама се напаливте Виолетови од еден пораз. Мислам Факт е дека имавте подобра игра еве јас ви признавам ако со тоа ви го исполнувам задоволството, меѓутоа тоа е, дури сега ли ја чуствувате суровоста на фудбалот? Колку е забавен толку е и суров, и ние сме имале банални порази кога сме доминирале со игра, ама пак не сме плачеле толку ( барем јас не сум ), потрудете се да го заборавите овој натпревар и готово, насочувајте се на новиот што следи, незнам друго што да ви кажам.
Ај сега останете ми поздравени, симпатичен клуб си имате и не сакам да се расправаме.

preeska neznam dali vidovte se pcuevme tuka so eden sasle od viola pa sea mi praka privatni poraki ke me tepal :pos2:

preeska neznam dali vidovte se pcuevme tuka so eden sasle od viola pa sea mi praka privatni poraki ke me tepal :pos2:
Изгледа ептен се соживеавте со ситуацијава, опасни тифози а? Ајде доста е веќе сепак се претера, мирни малку. Уживајте во Zampa и кулирајте

Ај да се порадувам и јас малце :)))))))))))

На почетокот со Тоти ништо не праевме, паметен потег на Раниери што го извади на полувреме, Вучинич не го критикувам заради грешките, се спаси со голот. :) Имавме одлична одбрана, уште подобар голман Хулио Серџо херојот на утакмицава. Нека ни е честито и второто место, ај па и за прво да си дочекаме. :)

Forza Roma! :рома3:
Julio Sergio! :рома3:

Епа честито победа или едноставно кажано може да ни се фатат за . . . . т и можат да кажуваат шо сакаат во моментов сме број 1 според мене кој сака нека дојде ќе си замине поразен .Редно беше по толку малери и нас да ни се намсевне среќата и конечно да личиме на вистински тим фала богу .Форца Рома :helou:

Епа честито победа или едноставно кажано може да ни се фатат за . . . . т и можат да кажуваат шо сакаат во моментов сме број 1 според мене кој сака нека дојде ќе си замине поразен .Редно беше по толку малери и нас да ни се намсевне среќата и конечно да личиме на вистински тим фала богу .Форца Рома :helou:
честито до година со ЛШ ќе се изгубите Раниери е за еднократна употреба

зашто да е за еднократна?
- па Јуве да го задржеа ја мислам дека сеа ќе имаа над 50 бода...
има боље скор и од Гус што имаше со Челзи ова време...

најбитно е тоа што се враќаме во ЛШ по една сезона пауза... дома ги пречекуваме Палермо во следниот натпревар... ги пројдовме тешките мечеви сеа за сеа, со Палермо очекувам да се обележи и 10-тата победа во 2010, потоа со Грчиштана нагости во Лига Европа ќе биде заебано.

По долг период и од различни причини еве конечно се враќам во темата каде што и припаѓам.

малку он топик: Ова беше најлошиот натпревар во последните 19 кола од кога немаме видено и чуено за пораз. Како и да е редно беше да ни се насмевне среќата. Тоа е тоа Луди Црногорац :)

Да не ја должам многу, само ќе кажем: Who is Next? :toe:

По долг период и од различни причини еве конечно се враќам во темата каде што и припаѓам.

малку он топик: Ова беше најлошиот натпревар во последните 19 кола од кога немаме видено и чуено за пораз. Како и да е редно беше да ни се насмевне среќата. Тоа е тоа Луди Црногорац :)

Да не ја должам многу, само ќе кажем: Who is Next? :toe:
Арамбаша? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom