Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
leee kako so kazuvate dobro igraat dajte nekoja strana ako znaete da se glea :helou:

каков шок !

црвен за Дони поради играње со рака надвор од шестерец ! :nerv:

лош пресврт на настаните

Лобонт ин - Вучиниќ аут

хух крај на прво...

не сум задоволен со прикажаното, премногу промашувања, пред се тука мислам на Тони,Тадеи и Перота... требаше да се реши мечот уште при првите 45 мин. покрај тоа сме со фудбалер мање.... од Каљари во средата јадевме два гола во 90+, а сеа е 1-0 разликата и иаме 10 души на терен... многу понеповолна позиција што мислам дека лошо ќе се одрази во вториот дел..

вака со сигурност нема да остане, или ќе се стави точка, или магарињата ќе вратат...

Победа!!! еве сочувавме водство цели 90 мин и тоа со еден играч помалку на теренот, инаку Пизаро промаши пенал

93 мин. без гол, а како почна си викаш ќе паднат ушре 3-4 гола... задоволен сум со резултатот, со оглед на тоа што игравме 80 мин. со фудбалер мање.. добро ја умртвивме играта во вториот дел, не им се даде солидна прилика на гостите.

утна пенал Пизаро иначе...

Момци не го гледав натпреварот, немав можност, компјутеров ми е ѓубре па затоа, инаку по коментариве гледам дека сме имале иницијатива, шанси, авантури ( црвениот на Дони и промашен пенал ), значи интересно било. Ок добро на крај победа и 3 бода, малку како анти - шок терапија по мечот со Каљари, а и убаво е вака кога први ќе си го започнеме колото и ќе си победиме.

Roma+v+AC+Chievo+Verona+Serie+ePRLT_PHgRol.jpg

Roma+v+AC+Chievo+Verona+Serie+XYZI-lnj130l.jpg

Roma+v+AC+Chievo+Verona+Serie+IEHYfIxssQEl.jpg

Roma+v+AC+Chievo+Verona+Serie+iXJbfFx5Nf5l.jpg

честито победа ;D

Ај нека ни е честиа победата. Во 48 секунда Де Роси гол, уште 90% од играчите фудбал не осетиле. :)

Денес Наполи игра со Сампдорија, доколку победат пак ќе ни бегаат 1 бод и ќе паднеме на 5 место.

ја сум поише загрижен за Виола, они претставуваат посериозна закана...

Значи знаеме да чуваме резултат како почнавме мислев дека ќе ги подуеме ама Дони и се е можно цел живот киксер , ама нема веза 3 бода некако земавме за понатаму ќе видиме .Тони според мене изигра одлично добро градење на топка само со фаул му ја зимаа иначе не и пеналот како може Пизаро да ни пуца пенали кога го нема Тоти се гледа дека човекот нема сила да пуца како што треба .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom