Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера Милан ја одложија, ја чекав 1, немој сега Рома да се одложи, 1 ве имам. Ќе ве пукам.

добро е ја иаме иницијативата, целосно е неутрализирана Парма... мора да забиеме некој гол во второ..

добро е ја иаме иницијативата, целосно е неутрализирана Парма... мора да забиеме некој гол во второ..

да да цело време напаѓаме и ја имаме иницијативата, очекувам гол во второто полувреме

1-0 HAPPYYYY

ehhehe aj cestito pobeda
so utakmica manje, go tepame milan i isto sme

ali neame gajle juBentus se katastrofa, roma i fioretina idat u liga sampioni, juve si e samo za evropa liga:pos2::pos2::pos2:

ПОБЕДАААА
играта што ја прикажаа денес е играта што сакам да ја гледам, целосна контрола на мечот и доминација 90 минути сите беа одлични, само ме фаќа страв со Тоти да не е посериозна работата но има сега одмор па 6 Јануари ќе биде спремен на мечот Кајари

ehhehe aj cestito pobeda
so utakmica manje, go tepame milan i isto sme

ali neame gajle juBentus se katastrofa, roma i fioretina idat u liga sampioni, juve si e samo za evropa liga:pos2::pos2::pos2:

хаха и вие не сте сјајни за да се фалите нешто... со Милан ќе видиме што ќе напраите... натпреварите со Баерн ќе влијаат негативно за вас.

него што се однесува до мечот... се си беше добро али иам замерка за Раниери... неможе да ги чува Мота и Баптиста на клупа, кога ги внесе одма се покажа динамика и брзина при креирање на акциите... за во иднина очекувам да бидат постандардни,

сепак конечно после повеќе од година се враќаме на проклетото 4-то место!

Браво за играва ги згазивме и конечно стасавме до 4 место :vozbud:

сега прочитав дека со Тоти не е ништо сериозна работата... уживајте :)
еве една изјава на Ариго Саки, вели Рома се најјакиот тим после Интер во среиа А
,,La Roma dopo l'Inter è la più forte in Serie A"

еве ги головите, сега некој што знае да става слики на форумот да ја стави моменталната табела да си ја гледаме до 6 Јануари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom