Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
не сум нешто активен во темава ..но сум верен фан на рома ..
grazie roma:Рома:Grazie Capitano

апаш ќе ни се фали:baeh::baeh::baeh:
браво за младинциве :) ме изненадија :):smir::рома::рома::рома:

PC160028.jpg
PC160034.jpg
PC160033.jpg
PC160039.jpg
PC160037.jpg
PC160016.jpg
PC160018.jpg
PC160026.jpg
PC160025.jpg

Еве ова е мое дело :)

меѓу другото , со збор неможам да ви опишам ... прекрасно беше.
ке аплоадирам уште има клипчиња , жалам неможев да снимам повеке или да сликам не мислев баш на то таму

ФОРЦА РОМА

секоја чест за сликиве и клипчево блазеси ти јас да бев на терен ќе влезев од радост :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ама изгледа ќе почекам уште малце за да ги гледам во живо:nesum:

браво ѕвере, секоја чест...

требаше на Баптиста да му побараш китчето :wink:

Си ги завршивме обврските во групата со победа.
3-0, одличен резултат. Ме интересира наредни во нок-аут фазата кои ќе бидат. :)

Forza Roma! :рома3:

Apash фала ти за ова што го сподели со нас, Секоја чест брате! Утре момци спремете се за влечењето и за почетокот на нокаут фазата.

Apash фала ти за ова што го сподели со нас, Секоја чест брате! Утре момци спремете се за влечењето и за почетокот на нокаут фазата.

со новиов формат, 4 екипи во една група не ми е јасно сеа како ќе се извлекуваат со оние од ЛШ....

најреално би било вака... со оглед дека се 12 групи со по две екипи кој продужуваат во 1/16 и плус 8-те од ЛШ тогаш би требало прво пласираните во групи од Европа лига да се сретнат со второпласираните исто од Европа лига... но тогаш во која комбинација се ставени 3-то пласираните во ЛШ?
според мене не би требало на пример прво пласираните да играат со оние од ЛШ... ние пример да играме со Ливерпул не е логично :toe:

ако знае некој на кој начин ќе иде ждребивањето нека пише, ако не ќе бидеме во неизвеснот до утре...

I still wouldn't leave even if the club tried to sell me. I would stay. The only time I would go is if the club went bankrupt.

оваа се зборовите на Де Роси... многу ме радува што ги кажува овие зборови, ова е вистинска љубов спрема клубот во време кога сите играат за пари, играчите како Тоти и Де Роси се поретки во денешницата, сето ова потекнува благодарејќи на Франческо Тоти тој има големо влијание врз одлуката на Де Роси и ќе биде пример и за идните млади ѕвезди кои ќе испаѓаат од Рома

со новиов формат, 4 екипи во една група не ми е јасно сеа како ќе се извлекуваат со оние од ЛШ....

најреално би било вака... со оглед дека се 12 групи со по две екипи кој продужуваат во 1/16 и плус 8-те од ЛШ тогаш би требало прво пласираните во групи од Европа лига да се сретнат со второпласираните исто од Европа лига... но тогаш во која комбинација се ставени 3-то пласираните во ЛШ?
според мене не би требало на пример прво пласираните да играат со оние од ЛШ... ние пример да играме со Ливерпул не е логично :toe:

ако знае некој на кој начин ќе иде ждребивањето нека пише, ако не ќе бидеме во неизвеснот до утре...
Епа вака малку да разјасниме сега:
Оние 12 екипи победнички од Групите на Европа Лигата и плус 4 (од вкупно 8 ) најдобро трето пласирани екипи од групите во Лигата на Шампионите ќе бидат како носители. ( да потсетам само дека најдобро трето пласирани екипи во групите на ЛШ беа: Униреа, Јувентус, Волфсбург и Марсеј). Додека другите се: ( Ливерпул, Стандарт, Рубин Казан, Атлетико Мадрид )
Значи сега оние екипи кои завршиле први во Европа лига групите и оние 4 најдобро трето пласирани екипи од Лигата на Шампионите ќе вкрстат со оние екипи кои завршиле втори во Европа Лига Групите и со оние 4 екипи кои имале послабо трето место во групите од Лигата на Шампиони. Исто така два клуба од иста фудбалска федерација не можат да се извлечат: На пример Евертон - Ливерпул. Носителите своите натпревари првен ги играат како гости а во реваншот го играат на домашен терен. ( Значи од оние што се испаднати од Лигата на Шампионите - потенцијални противници на Рома можат да и бидат: Ливерпул, Рубин Казан, Стандарт и Атлетико Мадрид) или пак некоја од екипите кои завршиле втори во некоја од групите во Европа Лигата ( освен од нашата група ). У ама се изврзав во објаснувањево, ама мислам дека сум јасен а ?

Епа вака малку да разјасниме сега:
Оние 12 екипи победнички од Групите на Европа Лигата и плус 4 (од вкупно 8 ) најдобро трето пласирани екипи од групите во Лигата на Шампионите ќе бидат како носители. ( да потсетам само дека најдобро трето пласирани екипи во групите на ЛШ беа: Униреа, Јувентус, Волфсбург и Марсеј). Додека другите се: ( Ливерпул, Стандарт, Рубин Казан, Атлетико Мадрид )
Значи сега оние екипи кои завршиле први во Европа лига групите и оние 4 најдобро трето пласирани екипи од Лигата на Шампионите ќе вкрстат со оние екипи кои завршиле втори во Европа Лига Групите и со оние 4 екипи кои имале послабо трето место во групите од Лигата на Шампиони. Исто така два клуба од иста фудбалска федерација не можат да се извлечат: На пример Евертон - Ливерпул. Носителите своите натпревари првен ги играат како гости а во реваншот го играат на домашен терен. ( Значи од оние што се испаднати од Лигата на Шампионите - потенцијални противници на Рома можат да и бидат: Ливерпул, Рубин Казан, Стандарт и Атлетико Мадрид) или пак некоја од екипите кои завршиле втори во некоја од групите во Европа Лигата ( освен од нашата група ). У ама се изврзав во објаснувањево, ама мислам дека сум јасен а ?

добро си објасни да ти кажам право јас не знаев што како ќе се случува и кој со кој може да се падне, утре сум на факс од 12 па така да ќе неможам во живо да ја гледам ждрепката... јбг

инаку еве читам Тадеи има шанси да се пресели во Фиорентина, незнам дали ова би било паметен потег бидејќи од Тадеи неможеме да извадеме некоја пара, договорот му истекува во Јули 2010 па макс 5мил според мене, плус на негова позиција како десно крило немаме некој играч освен Черчи, можеби ако го продадат Сисињо ќе се користи како десно крило но со тоа нема да се реши проблемот сепак Сисињо си бек,дефанзивец:toe:

јасен ко ден :wink:

12-те првопласирани од ЕЛ + 4-те со најдобар пласман од ЛШ

------------------------------VS

12-те второпласирани од ЕЛ + 4-те со полош пласман од ЛШ

Апоел Тел Авив го сакам јас :wink:

иначе и ја сум на факс... ај ќе зеам слушалки :music1:

Утре сите на факс а ? ХЕ хе после тоа одма тргам дома и чекам изненадување да видам со кои сме се паднале. Не сакам Англичани :bilokojzbor:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom