Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
1. Интер 39
2. Милан 31 (-1)
3. Јувентус 30
4. Рома 28
5. Парма 28
6. Наполи 27
7. Палермо 26
8. Сампдориа 25
9. Бари 24 (-1)
10. Фиорентина 24 (-1)
11. Џенова 24 (-1)
12. Киево 24
13. Каљари 23 (-1)
14. Удинезе 18 (-1)
15. Ливорно 18
16. Лацио 16
17. Болоња 16 (-1)
18. Аталанта 13 (-1)
19. Катанија 12
20. Сиена 12

оти не отвара страницава?:kesa: лио дека си да не спасиш :)
ако ти треба помош кажвај братче нема што да се работи зимава ќе пробаме да ја средиме :)

Помош е секогаш добредојдена. :)

1. Интер 39
2. Милан 31 (-1)
3. Јувентус 30
4. Рома 28
5. Парма 28
6. Наполи 27
7. Палермо 26
8. Сампдориа 25
9. Бари 24 (-1)
10. Фиорентина 24 (-1)
11. Џенова 24 (-1)
12. Киево 24
13. Каљари 23 (-1)
14. Удинезе 18 (-1)
15. Ливорно 18
16. Лацио 16
17. Болоња 16 (-1)
18. Аталанта 13 (-1)
19. Катанија 12
20. Сиена 12

Помош е секогаш добредојдена. :)
пиши пп ќе се договориме и кажими со која програма ја работиш и се со ред :)

Ајде малце одмор. Очекувам подновувања во тимот, ни треба некој голгетер, стар-млад, битно голови да дава.

драган честито 5 илјадарката :) а за трансфер мора еднаш нешто поасално да купиме(откако замина батистута немаме ништо како што треба купено)

Lazio Striker Goran Pandev In Roma Link?
Some far-fetched voices in Rome claim Pandev will join Roma in a revenge attack on Claudio Lotito...
Dec 23, 2009 1:31:32 PM

According to Goal.com Italia, the striker is likely to be granted his request by the Lega Calcio's contract dispute resolution chamber later this evening when an official announcement is expected.

On Monday Pandev said he was "leaving Lotito, not Lazio." suggesting he wants to stay in Rome, albeit with another club.

Salvatore Landolina, Goal.com
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/12/23/1705295/lazio-striker-goran-pandev-in-roma-link
па да видиме дали стварно и планира да доаѓа во рома, иако мене ми изгледа на шпекулација

Да ви кажам баш сакам да ме изненадат со некое добро засилување во клубот со оглед на тоа кои шупаци испаднавме за време на летниот преоден рок.

пандев во рома??? ако се деси ова ќе си го тргнам пиштолот едно ставно нема нити теоретска шанса:nenene:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tuesday January 26
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Winner of Genoa (2)-Catania (15) vs Winner of Roma (7)-Triestina (31)
значи доколку победиме со Триестина играме со победникот од Џенова вс Катанија

[/FONT]

пандев во рома??? ако се деси ова ќе си го тргнам пиштолот едно ставно нема нити теоретска шанса:nenene:

+1 потпуно те подржувам во ова се надевам дека е само шпекулација

мораат да подноват со некој играч зимово
за Пандев тешко ке биде пред се оти доаѓа од лацио
шлушнав дека имало шанси за некој млад напаѓач играч од кристал палас
а можело и жирков на челзи на позајмица да сме го земале
:toe: :helou:

мораат да подноват со некој играч зимово
за Пандев тешко ке биде пред се оти доаѓа од лацио
шлушнав дека имало шанси за некој млад напаѓач играч од кристал палас
а можело и жирков на челзи на позајмица да сме го земале
:toe: :helou:
Тој од Crystal Palace е Victor Moses дечково на менаџерот е добар ама каков играч е стварно не знам и го немам гледано, инаку за него се заинтересирани повеќе клубови.
Овој вториов би било добро да се земе ама стандарт пак на позајмица а?
Ебати финансиите на клубот ебати кога не се може да се купи еден играч.

сенси,сенси,сенси......:kesa: без влог до повисоко место???? да се вложат еднаш барем 40 мил. за играчи ќе се забележи разликата а со добри резултати парите дупло ќе се вратат

Тој од Crystal Palace е Victor Moses дечково на менаџерот е добар ама каков играч е стварно не знам и го немам гледано, инаку за него се заинтересирани повеќе клубови.
Овој вториов би било добро да се земе ама стандарт пак на позајмица а?
Ебати финансиите на клубот ебати кога не се може да се купи еден играч.

овој Moses има 19год а на фаца кога ќе го погледнеш како 30год да има, замисли поцрн и покрупен од Окака :)
финансиски клубот мислам дека е стабилизиран до некоја мера(тоа го изјави Монтали) но верувам дека Сенси ќе продолжи да внимава и нема да се расфрла многу, дури мислам дека ќе заштеди од овој трансфер период, со продавање на Баптиста и потпишување со Тони кој е слободен агент клубот ќе заштеди некое милионче... и не се нервирај што нема да има некој трансфери во клубот гледај да не продадат некој од подобрите играчи, јас ќе бидам задоволен доколку се задржат ѕвездите од типот на Хуан,Мексес,Вучиниќ па и Менез, очекувам добар трансфер на лето доколку избориме пласман во ЛШ доколку не избориме пласман во ЛШ(недај боже) не само што нема да купиме квалитетен играч туку и некој од ѕвездите ќе си заминат:toe:

стандардно како што ни дрпаат секое лето по еден првотимец така и ова ќе ни соберат, а гаднава Росела ќе си ги стаи на сметка парите...

Пандев не доаѓа, а не ни сакам да дојде, го иаме Мирко,Тоти,Менез не ни е потребен...

Првото оффицијално засилување за јануари: Лука ТОНИ
Според Gazzeto dello Sport, Сенси му понудила плата од 3.5 милиони евра годишно.
Според ова за Пандев нема место во Рома, иако и самиот за Топки пред неколку месеци изјави дека никогаш не би преминал од Лацио во Рома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom