Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Опаа околу 10 000 фанови на Бари ќе гостуваат на Олимпико да го бодрат гостинскиот тим, ова претставува најголема бројка на фанови кои ќе гостуваат некој калчолигашки натпревар во последниве неколку години за да го бодрат својот тим, штета што ќе ја гледам на нет:toe: и ги жалам што ќе доагаат од две причини, покрај поразот и ќотек ќе добијат :)

Опаа околу 10 000 фанови на Бари ќе гостуваат на Олимпико да го бодрат гостинскиот тим, ова претставува најголема бројка на фанови кои ќе гостуваат некој калчолигашки натпревар во последниве неколку години за да го бодрат својот тим, штета што ќе ја гледам на нет:toe: и ги жалам што ќе доагаат од две причини, покрај поразот и ќотек ќе добијат :)
Pupone тоа е така затоа што уште не можат да ја преболат инвазијата од страна на навивачите на Рома на нивниот стадион а како беше таму еве повелете погледнете.

хухуху епа нема да го заборават... ај да речеме дека ова е дерби бидејќи Бари е еден од поголемите градови од југот, ривали од типот на Наполи :)

еееееее златни времиња.....:) сонувам за таа рома несопирлива и непобедлива :):рома::рома::рома::рома:

lej ke bide jaka utakmica dajte nekoja strana da ja gleame :helou:

можеби на atdhe.net ќе ја има ама не сум сигурен
јас тешко дека ќе ја гледам ама ќе ми раскажувате :)

пенал... и гол ! ! ! !

Франческо ! ! !

Гранде џокаторе ! ! !

Франческо од слободен!
конечно еден добар старт сезонава !

IL CAPITANO !

HAT-TRICK ЗА ПОМАЛЦЕ ОД 30 МИН. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Липи ако сака нешто да направи на ова СП, ондак Тоти некако ке мора да се наговори за враќање у репрезентација .

баш сеа го викнале на Скај-спорт Италијанското во емисија Липи... збори нешто за Тоти али неможам да го разберам..

како и да е обезбедена е победата денес, сеа иаме 18 бода и се приклучуваме во борбата за проклетото четврто место кое моментално и припаѓа на Парма...

нека ни е честита победата, прво полувреме не гледав па ако мозе некој да стави линк од головите

што го гледав Тоти во второ полувреме ме зачуди тоа што е полн со енергија и не престана да трча до крајот на натпреварот, Андреоли сеуште добива искуство од сериа а и чат пат прави грешки но во глобала одигра добро, се изненадив од голманот Бертагњоли брани феноменално и уште да го спомнам Мексес за него можам да кажам дека е чудовиште и се враќа во старата форма партали правеше во одбрана(ова се забелешки од второ полувреме, прво го преспав:kesa:) наредно коло дерби со Лацио играме мислам

со Аталанта играме наредно коло не е со Лацио

60 % головиве од тоти од пенал се...:pos2:

сакаш со бројки да се замараш, епа еве ти статистика Тоти има постигнато 9 гола од кои 3 од пенал процентуално некаде околу 33% од головите му се од пенал

овие мораше да се победат.. сеа уште да се потврди пласманот во 1/16 финале во Еуропа лига против Базел... Аталанта тепаше дома денес, немаат добар старт на сезоната но тешко гостување е на Бергамо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom