Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го моментот што ми остави еден впечаток на мечот со Бари, долго време го барав и конечно го најдов, една интересна и добро одиграна акција и 360 степени асистенција на Тоти.
Дечково го познавате нели?
![]()
шала настрана добро ќе биде Де Роси да поигра некој минута во Берагамо како загревање за дербито

не би се сложил со Капело... неговото заврши на СП 06... тоа беше максимумот, сега и да се врати после 4 години нема да придонесе ништо бидејќи е исцрпен и нема повеќе мотивација кај него.
Неговата генерација полека привршува со репрезентативниот фудбал и сигурно е дека Пирло,Гатузо,Буфон,Канаваро,Тони,Каморанези,Инзаги,Матераци,Гросо сите овие ќе се пензионираат од Италијанската фудбалска репрезентација по СП 10.
може да го земат и Тоти па и он заедно со нив да замине во легендите али не треба да се очекува многу од нив![]()
хаха Баже тоа е мое мислење дека Тоти треба да се врати а Капело дава комплименти во врска со перформансите кои Тоти ги покажа на дуелот со Бари, јас баш би сакал да го видам Тоти на светското не само што ми омилен играч туку и реално да земеме навистина им е потребен во тимот бидејќи ако не отиде Тоти со нив незнам од каде ќе најдат креативност во играта, таков профил на играч во италијанската репрезентација моментално нема... кога на ова ќе го додадеме сенсот за гол што го има тогаш не треба многу да се размислува
хах, видов нешо Капело го спомнал Тоти и претпоставував дека се збори околу тоа, него оваа изјава е од вчера.
све тоа ок, знаеме кој е Тоти и за што е способен али друго нешто е проблемот... редно е да се помлади репрезентацијата, неможе вечно со овие да игра, оваа генерација си го направи своето, си освои СП.После ова све е исцрпено од нив и нема веќе што да покажат, нема мотивација веќе кај нив и неможат да се надигруваат и да трчаат со деца(за нив), пред залезот на кариерата се наоѓаат.Ќе биде само едно разочарување за Италија на СП, не само Тоти да се врати туку и Неста,Дел Пиеро,Толдо... тоа е моето мислење ако разбираш што сакам да кажам :wink:

Липи уште во Септември изјави дека има можност да се разгледа опцијата да го повика Тоти, но Липи изјави дека тоа не може да го стори сеуште бидејќи Тоти сеуште стои на стариот став, а тоа дека е пензиониран од Репрезентативните обврски.мислам дека Липи не треба многу да размислува околу враќањето на Тоти во репрезентацијата
Французите го направија истото односно успеаа да ги вратат во репрезентацијата Зидан и Турам за Светското Превенство 2006 во Германија, - резултат на сето ова = Финале за Франција. Зошто тоа да не може да го направи и Италија. Е сега во прашање е само желбата на Тоти дали би сакал да се врати, додека за Липи мене тоа ми е решена работата би го дочекал со раширени раце само доколку овој му испрати позитивни сигнали дека би сакал да игра пак за репрезентација.па што ако се млади кога не се талентирани со исклучок на некои повеќето неможат да ја заменат старата генерација која ја освои титулата![]()
па што ако се млади кога не се талентирани со исклучок на некои повеќето неможат да ја заменат старата генерација која ја освои титулата![]()
Липи уште во Септември изјави дека има можност да се разгледа опцијата да го повика Тоти, но Липи изјави дека тоа не може да го стори сеуште бидејќи Тоти сеуште стои на стариот став, а тоа дека е пензиониран од Репрезентативните обврски.
секако дека не може туку така да ги заменат старите ветерани кои станаа шампиони но со тек на време ќе се усовршуваат.Иначе младинциве колку што памтам имаат освоено Европско до 21год. и изгубено во финалето од Германија.
секако дека не може туку така да ги заменат старите ветерани кои станаа шампиони но со тек на време ќе се усовршуваат.Иначе младинциве колку што памтам имаат освоено Европско до 21год. и изгубено во финалето од Германија.
јас знам дека Италија има талентирани играчи но не се многу добри, еве кокретен пример: во Италија играч кој е со голем талент е Џовинко(23год) но Фабрегас со неговите 22години е ѕверка во споредба со Џовинко