Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има сеуште слабости во тимот... Андреоли не требаше да игра па поготово не како десен бек кога за таму задолжен е Мота... Сеџио голманот иако добро се снајде денес не би сакал да продолжи како прв избор, Дони и Артур не се ништо подобри, мора во Јануар да се донесе нов голман, Адлер :smir:
потребен е и централен бек, Хуан се почесто се повредува, барем да се откупи Бурдисо и да потпише преманентен договор...
мора по оваа пауза и неиграње во ЛШ да се избори пласман оваа сезона иако ќе биде многу тешко, а воедно и во Европа лига најверојатно ќе ни се придружат и Ливерпул,Баерн и Атлетико со што конкуренцијата ќе биде засилена... тоа е причина повеќе да се засили тимот во зимскиот преоден рок.
фала крки за головите ми се исполни душата кога ги видов посебно оној последниот уф уф уф
само едно ќе кажам "no Totti no party"
јас Андреоли второ како што го гледав играше централен бек а Бурдисо како десен бек и незнам зошто мислиш дека голман треба да се купува, според мене имаме одлични два голмани и еден најдобар кој од година ќе брани за Рома![]()
е сега имаме различни мислења во врска со Лига Европа јас сакам повеќе да мислиме на 4-то место во италија отколку на титула во УЕФА купот, а засилувања нема да има![]()
ја гледав на конференс и не бев уклучен нон-стоп на утакмицата, посебно кога веќе Тоти ја реши... на стартот беше поставен како десен бека Мота на клупа... за голман мислам дека треба да се купи бидејќи неаме стандарден, постојано се ротираат и никој да покаже добри партии за да го завземе местото, мислам дека на пазарот има квалитетни млади голмани кој можат за ефтино да се донесат, еве на пример Маркети од Каљари е доста добар голман
не си ме разбрал, и јас секако повеќе дека сакам Тинкерот да се сконцентрира на обезбедување на 4-то место во Калчо него ли да се натпреварува со Ливерпул,Баерн,Атлетико,Марсеј,Валенсија,Бенгика...
ем полесно ем поисплатливо би било местото во ЛШ и лош пласман во Еуропа Лига него ли испаѓање во 1/2 од Европа-лига и пак завршување 6-7 на табела...
Па не е дека нема ништо од трансферот, туку се е на база на шпекулации, а и искрено ќе биде тешко да се донесе во Рома, бидејќи ќе има голема конкуренција за неговиот потпис и тоа од екипи кои се далеку подобри во финансиски аспект од Рома. Значи не ја исклучувам можноста да дојде и во Рома меѓутоа ќе биде тешко.Серџо е одличен голман, многу 100% шанси, не само од оваа утакмица, туку и од предходните каде што има он брането, ги има одбрането. Е сега ме интересира, што се деси со Нистелрој? Ништо од трансферот?
Па не е дека нема ништо од трансферот, туку се е на база на шпекулации, а и искрено ќе биде тешко да се донесе во Рома, бидејќи ќе има голема конкуренција за неговиот потпис и тоа од екипи кои се далеку подобри во финансиски аспект од Рома. Значи не ја исклучувам можноста да дојде и во Рома меѓутоа ќе биде тешко.