Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам на честиткитеcestito zasluzena pobeda
Честито дечки заслужена победа и спортски поздрав од мене
Мала исправка натпреварот е во Среда од 20:45 часот.колку слатко ни дојде таа 1000-та победа, уште се радувам, ми падна камен од срцето, сега веќе во четврток играме на гости во Сицилија, поточно Палермо, значи не очекува тешко гостување, а знаеме Рома на гостински терен игра потешкопа така за да продолжиме со овој менталитет мораме да одиме на победа
Мала исправка натпреварот е во Среда од 20:45 часот.
Тешки се гостувањата на Сицилија за сите екипи, па така и за Рома. Многу непредвидливи екипи се и двете: Палермо и екипа на Катанија. Се надевам дека ако настапат со ваков карактер и желба дека ќе немаат проблеми. Инаку во врска со овој натпревар се очекува враќање на Бриги и Сисињо.
Да во врска со Касети вчера на мое изненадување изигра еден многу добар натпревар по подолго време. Мексес пак ја оплеска за примениот гол и тоа влезе како резерва во 75 минута на местото на Хуан. Моментално мислам дека тој е најмногу надвор од формата што ја имаше. За тоа и Раниери го стави на клупа и започна со Хуан. Ајде полека полека нека се средуваат работите и да престанат да се примаат глупави голови од наши грешки и да не се губат лесно поените, тоа е најважно сега.аха во среда, вчера го чув коментаторот но го разбрав дека во среда има само една утакмица, мислам дека игра Јуве со Џенова, а во четврток се другите, па затоа така кажав, ама ок си е и така пренос од Палермо-Рома нема да имаинаку за Бриги не се радувам многу но спред тактиката што ја игра Раниери играчи како Бриги се од голема важност, многу ми е мило што Сисињо ќе го видам по подолго време, ми скисна овој Касети ја не знам зошто има толку доверба во тој играч кога го има на располагање Мота
![]()