Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам на честиткитеcestito zasluzena pobeda
) беше врвот. Друга работа, кога видов дека навивачите на Рома се враќаат на стадионот. Одлична утакмица, одлична игра, можеше и 3-0 да биде, примивме наивен гол, од никаква грешка. Нека ни е честита и 1000 победа на Рома во Серија А!
па така за да продолжиме со овој менталитет мораме да одиме на победаЧестито дечки заслужена победа и спортски поздрав од мене
инаку кажав јас, се надевам дека ќе ги видам и Рома и Фиорентина во ЛШ другата година на сметка на Милан:smir:Мала исправка натпреварот е во Среда од 20:45 часот.колку слатко ни дојде таа 1000-та победа, уште се радувам, ми падна камен од срцето, сега веќе во четврток играме на гости во Сицилија, поточно Палермо, значи не очекува тешко гостување, а знаеме Рома на гостински терен игра потешкопа така за да продолжиме со овој менталитет мораме да одиме на победа
Мала исправка натпреварот е во Среда од 20:45 часот.
Тешки се гостувањата на Сицилија за сите екипи, па така и за Рома. Многу непредвидливи екипи се и двете: Палермо и екипа на Катанија. Се надевам дека ако настапат со ваков карактер и желба дека ќе немаат проблеми. Инаку во врска со овој натпревар се очекува враќање на Бриги и Сисињо.
инаку за Бриги не се радувам многу но спред тактиката што ја игра Раниери играчи како Бриги се од голема важност, многу ми е мило што Сисињо ќе го видам по подолго време, ми скисна овој Касети ја не знам зошто има толку доверба во тој играч кога го има на располагање Мота
Да во врска со Касети вчера на мое изненадување изигра еден многу добар натпревар по подолго време. Мексес пак ја оплеска за примениот гол и тоа влезе како резерва во 75 минута на местото на Хуан. Моментално мислам дека тој е најмногу надвор од формата што ја имаше. За тоа и Раниери го стави на клупа и започна со Хуан. Ајде полека полека нека се средуваат работите и да престанат да се примаат глупави голови од наши грешки и да не се губат лесно поените, тоа е најважно сега.аха во среда, вчера го чув коментаторот но го разбрав дека во среда има само една утакмица, мислам дека игра Јуве со Џенова, а во четврток се другите, па затоа така кажав, ама ок си е и така пренос од Палермо-Рома нема да имаинаку за Бриги не се радувам многу но спред тактиката што ја игра Раниери играчи како Бриги се од голема важност, многу ми е мило што Сисињо ќе го видам по подолго време, ми скисна овој Касети ја не знам зошто има толку доверба во тој играч кога го има на располагање Мота
![]()