Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не се знае за Баптиста, ама мене се некако ми се чини дека ќе си оди и тоа не затоа што тој сака, туку затоа што мора да се најде уште една жртва. Бешикташ е заинтересиран за Перота.
:nesvest:уште перота нека замине и плус како што најавуваат баптиста или менез и ќе треба да играме дерби натпревари со бари:nenene: треба да се задржат клучните играчи барем уште една сезона па потоа што ќе биде нека биде

Леле натпреваров како да се чекаше само да си поминат на време и да си одат дома без резервен напаѓач играше Спалети само Тоти резерва немаше па тој Черчи врска немаше а Мота се палшеше напред да отиде на Артур 3 му пуцнаа 3 лапна па до кога вака ќе се игра или нека продаваат се или нека не се срамат само Тоти ја разбира играта изгледа знае и да подаде и се другите само формално чекаат да си поминат на редот и после сакале 1 постава да играат не бива така.

И во недела ако направат глупост ќе биде жими мајка мора уште н а стартот да се тепа и полесно ќе биде .

П.С. Менез и Пизаро многу слабо изиграа исто Пизаро не знаеше кај ја подава топката како ,а Менез немаше сила некако се караа многу . ГО сакам тимов за тоа многу се нервирам.:helou::wink:

Баптиста може да си оди, мислам дека не ни треба(можеби грешам) но доколку го доведат Тони нема потреба од Баптиста
е сега многу ме фаќа страв во недела што ќе направиме јас типувам нерешено бидејќи тешко ќе биде за победа

Интер му го раскинал договорот на Бурдисо па тој ќе дојде како слободен играч кај нас и ќе зима плата некаде околу 1,7мил евра

лелеле артур катастрофа за последниот гол, а Тоти на три натпревари од квалификациите има дадено 7 гола уф уф уф

леле Артур катастрофа дечките од Кошице даваат евро голови на сметка на нашиот глуп голман, а Тоти на 3 натпревара од квалификациите има постигнато 7 голови

Баптиста може да си оди, мислам дека не ни треба(можеби грешам) но доколку го доведат Тони нема потреба од Баптиста
е сега многу ме фаќа страв во недела што ќе направиме јас типувам нерешено бидејќи тешко ќе биде за победа

Интер му го раскинал договорот на Бурдисо па тој ќе дојде како слободен играч кај нас и ќе зима плата некаде околу 1,7мил евра

лелеле артур катастрофа за последниот гол, а Тоти на три натпревари од квалификациите има дадено 7 гола уф уф уф

леле Артур катастрофа дечките од Кошице даваат евро голови на сметка на нашиот глуп голман, а Тоти на 3 натпревара од квалификациите има постигнато 7 голови
Брат тоа е Курчи не е потребен така па го дадовме на позајмица како да Артур знае повеќе да брани еееј ама чуден човек е тој Праде.
Во Недела можеби ќе речете оптимистички меѓутоа јас викам дека ќе победиме.

Брат тоа е Курчи не е потребен така па го дадовме на позајмица како да Артур знае повеќе да брани еееј ама чуден човек е тој Праде.
Во Недела можеби ќе речете оптимистички меѓутоа јас викам дека ќе победиме.

абе и јас сакам да тепаме ама прво коло е така да неможам ништо да кажам...а за Курчи кога би бил кај нас требаше да се отерасиме од Дони бидејќи сигурно не би сакал да биде резерва на Курчи, а во тоа време Ман.Сити нудеа добри пари за Дони ама тој воз Праде го испушти, а таква понуда не верувам дека ќе се повтори Дони е повреден веќе подолго време и е надвор од форма
сега читам Интер сеуште не го отпутиле Бурдисо ќе треба да го платиме веројатно:toe:

Штом е Тоти во форма тепате во недела сугурно,Џенова остана без своите најдобри играчи од мината сезона Т.Мота и Диего и сега делува ослабнето се виде и на подготовките:vozbud::smir:

Ебате среќата у шупак што ја имаа овие Косиче! Нема везе, ќе си го јадат поштено на Олимпико. 3-3 и не е така лошо.

А викендов идеме на победа против Џенова, само одбранава мора малце да игра поорганизирано особено зашто фалат Хуан и Мексес.

Тоти очекувам да не вади во недела, нормално и Феноменез :)

Форца Рома!

Еве кои играчи му стојат на располагање на Спалети за утрешниот натпревар против Џенова:
3 ANDREOLLI
15 ANTUNES
25 ARTUR
27 BERTAGNOLI
33 BRIGHI
77 CASSETTI
24 CERCI
16 DE ROSSI
18 ESPOSITO
14 FATY
38 FRASCA
23 GRECO
21 GUBERTI
94 MENEZ
13 MOTTA
26 PIT
7 PIZARRO
17 RIISE
11 TADDEI
22 TONETTO
10 TOTTI

Тимов е целиот катастрофа кој повреден кој казнет од што се повредуваат шо патуваат со кола или авион срамота е воа ваа Сенси или сака да си игра со тимот или чека некој да ја фане на улица и да ја силува да и дојде паметот дека требаат играчи нови неможе се со истите да се игра веќе 5 години срамота .
А во недела со Џенова многу сакам со победа да го почнеме калчото и да нема глупости како со Кошице.

многу ќе ни фалат Мексес и Хуан за утрешниот дуел зо Џенова, замислете Андреоли и Касети столбови на одбраната на Рома или пак можеби Рисе ќе го стави централен дефанзивец како што го правеше порано, ама ајде една утакмица е јас ќе бидам задоволен и со нерешено од другата недела ќе го имаме и Бурдисо на располагање и тоа ќе ги реши проблемите кои ги имаме во одбрана, ја гледав Аргентина и Русија и да ви кажам Бурдисо ми изигра многу солидно и добро

Ебате среќата у шупак што ја имаа овие Косиче! Нема везе, ќе си го јадат поштено на Олимпико. 3-3 и не е така лошо.

А викендов идеме на победа против Џенова, само одбранава мора малце да игра поорганизирано особено зашто фалат Хуан и Мексес.

Тоти очекувам да не вади во недела, нормално и Феноменез :)

Форца Рома!

Кошице пријателе, Кошице... :smir:

формацијата за во недела ептен е добра 4-4-2

Artur(киксеро)

Motta Andreolli Riise Tonetto

Taddei De Rossi Pizarro Guberti

Totti Menez

опа само што читам Бурдисо потпишал за Рома, преговорите биле завршени, за неколку часа се ќе испадне официјално агентот на Бурдисо потврди дека неговиот играч е на располагање на Спалети за утрешниот дуел со Џенова:smir:
можеби и Метцелдер ќе дојде на позајмица во Рома е тогаш веќе ќе нема место за Андреоли

Artur(киксеро)

Totti Menez

опа само што читам Бурдисо потпишал за Рома, преговорите биле завршени, за неколку часа се ќе испадне официјално агентот на Бурдисо потврди дека неговиот играч е на располагање на Спалети за утрешниот дуел со Џенова:smir:
можеби и Метцелдер ќе дојде на позајмица во Рома е тогаш веќе ќе нема место за Андреоли
Ммм со овие играчи најверојатно ова е најдобро што може да се извади, само ако се прашувам јас би им ги сменил местата на Рисе и на Тонето. Сепак Рисе може повеќе да трча за разлика од Тонето по таа лева страна.

Кошице пријателе, Кошице... :smir:
исти к**ац брат:vozbud:

Artur(киксеро)

Totti Menez

доволно ќе ни бидат дефанзивци сезонава сега да се купи уште нешто по офанзивно и спремни сме :):vozbud::vozbud::рома:

Еве кои играчи му стојат на располагање на Спалети за утрешниот натпревар против Џенова:
3 ANDREOLLI
15 ANTUNES
25 ARTUR
27 BERTAGNOLI
33 BRIGHI
77 CASSETTI
24 CERCI
16 DE ROSSI
18 ESPOSITO
14 FATY
38 FRASCA
23 GRECO