Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ок а ја гледа ли некој играт ли добро ја само знам дека имаат еден золт картон и имаче тоти слободен удар

1-1 од пенал тоти

1-1 Прво полувреме. Гол на Тоти од пенал. Останува да го изиграме второто, очекувам победа. :рома4:

не се нагледав многу но голот го видов, пласиран шут во долниот лев агол на голот, претходните со Генг му беа силни шутеви

добар гол на менез со нога одма следна акција им понистија гол на рома фаул над голманот

1-3 рома тоти

леле 3-3 само си ја отежнуват работата наместо да тепаа сега па да не се замарат

nа live score pisuva golovite na totti brighi i menez na eurosport-dva na totti i eden na menez ???? a za rezultatot :toe:

Епа ова беше еден од поголемите проблеми и минатата сезона што не знаеме да задржиме водство. Ова минатата сезона се случуваше многу често, па еј зошто не и сега.:tapp:

nа live score pisuva golovite na totti brighi i menez na eurosport-dva na totti i eden na menez ???? a za rezultatot :toe:
Тоти даде два и еден Менез.

[SIZE=-1]FT[/SIZE]Kosice [3 - 3] AS Roma
5'[1 - 0]M. Milinkovic
goal.gif

38'[1 - 1]
F. Totti (pen.)
goal.gif

52'[1 - 2]
J. Menez
goal.gif

67'[1 - 3]
F. Totti
goal.gif

71'[2 - 3]J. Novak (pen.)
goal.gif

81'[3 - 3]J. Novak
goal.gif

Дома ке ги растурите ,3-0 гарантирам а игледам Тоти како и секогаш ,повторно разигран пак е забил 2 гола.

Едит.Што биде со Ж.Баптиста ке си оди ли

[SIZE=-1]FT[/SIZE]Kosice [3 - 3] AS Roma
5'[1 - 0]M. Milinkovic
goal.gif

38'[1 - 1]
F. Totti (pen.)
goal.gif

52'[1 - 2]
J. Menez
goal.gif

67'[1 - 3]
F. Totti
goal.gif

71'[2 - 3]J. Novak (pen.)
goal.gif

81'[3 - 3]J. Novak
goal.gif

Дома ке ги растурите ,3-0 гарантирам а игледам Тоти како и секогаш ,повторно разигран пак е забил 2 гола.

Едит.Што биде со Ж.Баптиста ке си оди ли
Уште не се знае за Баптиста, ама мене се некако ми се чини дека ќе си оди и тоа не затоа што тој сака, туку затоа што мора да се најде уште една жртва. Бешикташ е заинтересиран за Перота.

Мислам дека потребен ви е Баптиста за оваа сезона,И мора да го задржате ако сакате да играте во ЛШ:smir:

За резултатот незнам што да кажам. :nesum:
3-1, па после 3-3. Останува само на Олимпико да извадиме поволен резултат.
Forza Roma! :рома3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom