Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
еве овде најдов друг состав

ROMA (4-2-3-1): Artur; Motta, Mexes, Andreolli, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Taddei, Brighi, Guberti; Totti

нешто се побунив од колку игра 16 и 30 или сега во 15 и 30????
Од 16.30 е.
Барем така на стримот пишува. (може и -1 да сме ние у временска зона, па од 3 ипол :icon_lol:
Ќе пишам во 15.30 дали е почната.

Абе еве глеам на резултати.ком дека од 16-30 пишува, така да за едно саат време треба да почне.

Еве од еден форум на Рома пробабл формејшн :)

Probable formation (4-4-2): Artur; Motta, Mexes, Andreolli, Riise; Taddei, De Rossi, Pizarro, Guberti; Menez, Totti.

Менез осеќам ќе има добра утакмица :)

Абе еве глеам на резултати.ком дека од 16-30 пишува, така да за едно саат време треба да почне.

Еве од еден форум на Рома пробабл формејшн :)

Probable formation (4-4-2): Artur; Motta, Mexes, Andreolli, Riise; Taddei, De Rossi, Pizarro, Guberti; Menez, Totti.

Менез осеќам ќе има добра утакмица :)
Да да и јас се надевам дека Менез ќе растури инаку дефинитивно е од 16:30 часот.

од 16 - 30 е сигурно на ливче ја имам уплатено се надевам на победа 2 ка ја имам нели рековте менез нема да игра а мексес бил суспендиран не се знае кај вас нисшто хехе се шалам глеам не ви е сигурен составот,сите различни пишувате

Мексес знам е суспендиран за викендов, што е многу лошо, али тоа е, ќе мора и без него да се справиме со Џенова.

Иначе, мој тип за денеска: 1-5 :pipi:

Ајде со среќа и да ги истуриме кошице :D:smir:

Ова е лудо бе со кој состав играте дај пишете 2 ја имам срамота

1-0 ццццц:nenene: нема вака да остане 100% сум сигурен 1-3 :):pipi:
уууууууу каква шанса за тоти:vozbud::vozbud::vozbud: ви велам нема вака да остане :)

Ова е лудо бе со кој состав играте дај пишете 2 ја имам срамота

ја незнам по кој пат да ти га пишам составот

Артур

Мота,Андреоли,Мексес,Рисе

Черчи,Пизаро,Де Роси,Менез

Бриги

Тоти

овај артур врска нема нека се враќа дони или да бараме нов :(:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom