Челниците на италијанскиот прволигаш Рома објавија дека наскоро ќе го ангажираат фудбалерот од средниот ред, Стефано Џакомели, и најавија дека овој 16 годишник ќе биде во иднина достојна замена за Франческо Тоти. Менаџерите на Рома често времето го минуваа во Фолињо, малото градче во централна Италија и со челниците на локалниот клуб разговараа за трансферот на суперталентираниот Џакомели.
Утре ќе биде вистински тест за Рома пред почетокот на новата сезона.. Се игра пријателски натпревар со Јувентус.. пренос на раи уно.. а во колку часот не знам.. на гоалзз видов не знам како се тие со времето.. поназад мислам дека се со 2 часа.. ама не сум сигурен..
Ако е така се игра во 20:45..
Cestito titula, a za Cicinho vidov vcera ama ne bese i oficialno toa! Ama bi trebalo da se zavrsi transferot deneska ili utre! Stvarno mi e zal za Cicinho so ke si zamine ama go ostavame vo dobri race ;|
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.