Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
интересен сон има тоти
:D

Рома го пронајде новиот Тоти

Челниците на италијанскиот прволигаш Рома објавија дека наскоро ќе го ангажираат фудбалерот од средниот ред, Стефано Џакомели, и најавија дека овој 16 годишник ќе биде во иднина достојна замена за Франческо Тоти. Менаџерите на Рома често времето го минуваа во Фолињо, малото градче во централна Италија и со челниците на локалниот клуб разговараа за трансферот на суперталентираниот Џакомели.

едит: Рома се заинтересирани за Сцетела
http://tribalfootball.com/article.php?id=51103

Утре ќе биде вистински тест за Рома пред почетокот на новата сезона.. Се игра пријателски натпревар со Јувентус.. пренос на раи уно.. а во колку часот не знам.. на гоалзз видов не знам како се тие со времето.. поназад мислам дека се со 2 часа.. ама не сум сигурен..
Ако е така се игра во 20:45..

Ајде нека ни се множат! Рома го освои Супер купот! Конечно!

Честито мајстори!

Честито Ил Капитано

Де Роси :zver:

честито трофеј
браво ДЕ РОССИ

Cestito titula, a za Cicinho vidov vcera ama ne bese i oficialno toa! Ama bi trebalo da se zavrsi transferot deneska ili utre! Stvarno mi e zal za Cicinho so ke si zamine ama go ostavame vo dobri race ;|

честито титула во супер куп! сисињо е звер, незнае оној кретенон шустер каков играч испушта од раце, сигурно во рома ќе биде еден од најдобрите играчи :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom