Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ете бе подолу носи дресче :D Мене без облека на неа мие поубава али ај :D
Не се исти девојки бре.Оваа горе е италијанка а оваа доле тие шпанка.Еве ти га Кристинчето во дрес на Јуве и не ми ја труј темата повеќе со вашиот клуб
C_29_fotogallery_1000607__ImageGallery__imageGalleryItem_6_image.jpg

Не се исти девојки бре.Оваа горе е италијанка а оваа доле тие шпанка.Еве ти га Кристинчето во дрес на Јуве и не ми ја труј темата повеќе со вашиот клуб

Слушај батец ај оди дркни го сега на кристинчето олабај :drk:

Sme izgubile od primavera na lazio so 0-3.

Слушај батец ај оди дркни го сега на кристинчето олабај :drk:
Длабоко во душа сакаш да си Романиста , затоа си нон стоп на нашата тема.
Него доста беше ебанции да си сменам тема јас за клубот мој.Играме со Јуве.Шанса да им се приближиме али како ни почна викендот со поразот од селаците во примавера страв ме фаќа.

Длабоко во душа сакаш да си Романиста , затоа си нон стоп на нашата тема.
Него доста беше ебанции да си сменам тема јас за клубот мој.Играме со Јуве.Шанса да им се приближиме али како ни почна викендот со поразот од селаците во примавера страв ме фаќа.
Ме заеба и ме откри, браво :cuc:

Да ве питам дали ќе викате Форца Рома утре вечер или ќе пцуете:cool:

Daniele Orsato ke bide glaven sudija vecer
EyFjHjD.jpg

:zloo:... ( вечер на прес ќе ги презентираме пред јавноста сите прислушувани разговори од канцелариите на фан клуб Рома, предупредени сте :D )

Беше што беше до сега, денес е шансата да се вратат назад играчите ментално. Верувам дека со победа може да се вратиме на победничките патеки повторно. Се надевам дека сите ќе дадат 100% и ќе успееме да победиме. DAJE ROMA!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom