RomanistaRIM
ASR1927
Не се исти девојки бре.Оваа горе е италијанка а оваа доле тие шпанка.Еве ти га Кристинчето во дрес на Јуве и не ми ја труј темата повеќе со вашиот клубете бе подолу носи дресчеМене без облека на неа мие поубава али ај
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се исти девојки бре.Оваа горе е италијанка а оваа доле тие шпанка.Еве ти га Кристинчето во дрес на Јуве и не ми ја труј темата повеќе со вашиот клубете бе подолу носи дресчеМене без облека на неа мие поубава али ај
![]()
Не се исти девојки бре.Оваа горе е италијанка а оваа доле тие шпанка.Еве ти га Кристинчето во дрес на Јуве и не ми ја труј темата повеќе со вашиот клуб
Длабоко во душа сакаш да си Романиста , затоа си нон стоп на нашата тема.Слушај батец ај оди дркни го сега на кристинчето олабај![]()
Ме заеба и ме откри, бравоДлабоко во душа сакаш да си Романиста , затоа си нон стоп на нашата тема.
Него доста беше ебанции да си сменам тема јас за клубот мој.Играме со Јуве.Шанса да им се приближиме али како ни почна викендот со поразот од селаците во примавера страв ме фаќа.
ЈУДАМе заеба и ме откри, браво![]()
Сите ќе викаме Forza Roma само овај вашиот ќе викал Forza JuveДа ве питам дали ќе викате Форца Рома утре вечер или ќе пцуете![]()
Daniele Orsato ke bide glaven sudija vecer