Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Aj da rezimiram malce nesto :

Utre Napoli ako go tepa Saskuolo ni se priblizuva na 3 boda i sledniot natprevar go igra so Torino sto najverojatno go dobivaat, dodeka nie igrame so Gjubrentis sto sleduva posle revansot vo Liga Evropa i po moe mislenje kje izgubime so ovaa igra, a i so toa sto kje ni bide 4 natprevar po red vo dve nedeli. I so toa Napoli kje se kaci na 2 mesto so pobeda povekje.
Ај вака реално.Прво Торино е у страшна форма така да наполи дека ќе тепа лесно ќе видиме.Второ Наполи рачуни дека има 3 бода повеќе и 3 гола повеќе дадено поради тoa што Парма ја добиват службено.Со тоа ако тепат вечер Наполи се втори а ние трети.Е до таму не донесе саканиот ви Руди.

Ај вака реално.Прво Торино е у страшна форма така да наполи дека ќе тепа лесно ќе видиме.Второ Наполи рачуни дека има 3 бода повеќе и 3 гола повеќе дадено поради тoa што Парма ја добиват службено.Со тоа ако тепат вечер Наполи се втори а ние трети.Е до таму не донесе саканиот ви Руди.

Не се знае сеуште дали сите што играле против Парма ќе имаат плус три бода.
Бар немам прочитано дека таа одлука е усвоена, пошо прават се да ги спасат да играат до крај.

Не се знае сеуште дали сите што играле против Парма ќе имаат плус три бода.
Бар немам прочитано дека таа одлука е усвоена, пошо прават се да ги спасат да играат до крај.
Доколку испадни Парма наводно едногласно се согласиле ситеп оминати утакмици со Парма досега да се важи резултатот кој бил, а сите кои треба да се играат да бидат 3-0 службено. Ако не се лажам вие изигравте веќе 2 со парма, што значи си остануваат истите бодови и истиот резулат.

Доколку испадни Парма наводно едногласно се согласиле ситеп оминати утакмици со Парма досега да се важи резултатот кој бил, а сите кои треба да се играат да бидат 3-0 службено. Ако не се лажам вие изигравте веќе 2 со парма, што значи си остануваат истите бодови и истиот резулат.
Тоа е секаде така во цел свет :D.Си го папавме од нив поштено

КОНЕЧНООООООООООООООООООООООООООООООО
На @Boom Shaka Lakka ќе му се исполни желбата :D;)

Е тек сега ќе биде жустро, очекувам внатрешни немири на темава:D
Среќа Дестро и Бориело не се во тимот кој ќе ве трпеше:icon_mrgr:

Боро шмекеру добредојде:cool:[DOUBLEPOST=1424720426][/DOUBLEPOST]
Зрем не призна Сабатини дека тој ја утнал работата со купените играчи и дека вината е негова а не на Гарсија?
Sabatini: ‘Roma, I was wrong’
By Football Italia staff

@Boom Shaka Lakka можи и официјално да го наречеме флоп за оваа сезона Итурбе како трансфер? :) (читај за оваа)

Ја у принцип никогаш не избрзувам со заклучоците, за некои фанови на Рома веќе е флоп, за мене не е .. оваа сезона може да се вброи во флоповите јбг, али дечково имаше два пати по два месеца пауза, последниот пат таман завергла, се повреди .. можеби е флоп оваа година, но пропаднат играч во никој случај, не ја исклучувам можноста наредната година да постане за брзо време ѕвер, бидејќи потенцијалот го има .. вие викајте го флоп или како сакате, јас му давам уште една нова сезона шанса :)

Е тек сега ќе биде жустро, очекувам внатрешни немири на темава:D
Среќа Дестро и Бориело не се во тимот кој ќе ве трпеше:icon_mrgr:

Боро шмекеру добредојде:cool:[DOUBLEPOST=1424720426][/DOUBLEPOST]

Ја у принцип никогаш не избрзувам со заклучоците, за некои фанови на Рома веќе е флоп, за мене не е .. оваа сезона може да се вброи во флоповите јбг, али дечково имаше два пати по два месеца пауза, последниот пат таман завергла, се повреди .. можеби е флоп оваа година, но пропаднат играч во никој случај, не ја исклучувам можноста наредната година да постане за брзо време ѕвер, бидејќи потенцијалот го има .. вие викајте го флоп или како сакате, јас му давам уште една нова сезона шанса :)
Затоа ти пишав ( Читај за оваа) мислејќи на оваа сезона. И Барзаљи беше флоп прогласуван па што :) тоа само ме интересираше.

АТИНА - РИМ ЗАЕДНО ЗАСЕКОГАШ :D:D
10447712_10152792669884200_4962581642142066611_n.jpg

Вистина е ова...? :eek:

Дали лекарот ја дал оваа информација во медиумите?

Вистина е ова...? :eek:

Дали лекарот ја дал оваа информација во медиумите?
Како што разбрав рекоа дека првата операција не била како што треба но со втората ќе се среди се. Според мене ова се само новинарски глупости. Како прво докторот не смее да зборува јавно за состојбата на играчот без дозвола на играчот и клубот.
Следниве 3 меча се клучни за Гарсија, или ќе покаже дека има јајца и ќе не извлече од срањево или ја губи поддршката од сите навивачи па пак ќе има протести пред Тригорија како што ми гледа мене. Гледам навивачите почнале дури да ја губат довербата во Сабатини. Како и да е не чека уште еден жежок период.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom