Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Капитенот - капитенски. Илари го пратила на пазар по намирници. Решила манџа да прави. :)

10991216_628964497249048_8786822233328157210_n.jpg

Сега ако не ја добиеме Парма кое е на рамниште на македонски второлигаш мислам дека нема што да бараме во борбата за скудето :cool:

Iskreno so Parma ochekuvam fudball merachki onaka, mnogu gollovi postignati, od nas sekako. I da go vidime Doumbia. Odlichna shansa da se odmorat i nekollku prvotimci, osobeno Pjani i Totti.

Како беше онаа Руди е трнер ипол јас појма немам од фудбал а.Нели до Жервињо беше што фалеше па со умрена Парма неможеме да тепаме.Руди куферите и дим да те њама.

Џабе толку фалење на Сабатини! Од дупка во дупка продолжува. Просечен играч е овој Думбиа, се гледа дека местото не му е за во Рома!
Една очајна Парма неможе да се победи, а сакаме шампиони да бидеме. Жими кур, во наредни 5 години господ да се симне Рома нема да биде шампион.
Синдром за самоуништување стана оваа екипа.

Едноставно не сакаме да победиме. Поточно страв ни е да победиме.

Totti e seriskiot ubiec na Parma :) da bese on ke tepavme :D
Shala na strana katastrofa e ova...Mesto da zaminevme +7 od Napoli i mirni da bevmo na 2 mesto videte sto se slucuva :tapp: Sega pak i so Feyenoord kojznae kako ke projdeme !!

Како беше онаа Руди е трнер ипол јас појма немам од фудбал а.Нели до Жервињо беше што фалеше па со умрена Парма неможеме да тепаме.Руди куферите и дим да те њама.
па немаш да ти кажам .. човек што пред некое време кажуваше за Дестро дека треба да игра прва постава, а тој неможеше прием на топката да направи и да улезе у шанса вајда не разбира од фудбал .. точно Жервињо се врати, но Руди ли е крив што Жервињо не се состави цела утакмица и беше катастрофа(можеби чувствува замор ради купот у Африка што го играше)

Ќе си оди Руди и кој ќе дојде ? И мислиш доколку некој друг(што е слободен) дојде ќе цветаме ?

па немаш да ти кажам .. човек што пред некое време кажуваше за Дестро дека треба да игра прва постава, а тој неможеше прием на топката да направи и да улезе у шанса вајда не разбира од фудбал .. точно Жервињо се врати, но Руди ли е крив што Жервињо не се состави цела утакмица и беше катастрофа(можеби чувствува замор ради купот у Африка што го играше)

Ќе си оди Руди и кој ќе дојде ? И мислиш доколку некој друг(што е слободен) дојде ќе цветаме ?
Дестро даде гол у Милан прва утакмица од кога е дојден и што ја играше после тренинзите.Против Парма не ми правди купови мупови требаа од сон да станат и да тепат.И Руди синко е за у Серија Б тренер цел Балкан цела Италија го пцуе ти ми го браниш.Немој да ме јебеш бре.

Дестро даде гол у Милан прва утакмица од кога е дојден и што ја играше после тренинзите.Против Парма не ми правди купови мупови требаа од сон да станат и да тепат.И Руди синко е за у Серија Б тренер цел Балкан цела Италија го пцуе ти ми го браниш.Немој да ме јебеш бре.

Дал гол Дестро хаха па и кај нас даде некој, не беше без ич .. за Руди ќе видеме, моментално подобра алтернатива нема, има удел и тој, но и играчите се криви, ти реков за Жервињо, од авион му се гледаше дека не сака или не може да трча ..

Мене ме нервираш шо така лошо реагираш и сечеш, као готово Гарсија не го бива, дај друго дете, па размисли малку мајка му, како си сигурен дека со друг тренер ќе тргне работата ? Мани друго, прашање е и летово кои тренери ќе бидат на дофат и ќе треба да се размисли дали треба да се мења Руди за било кого .. али сепак јас мислам дека проблемот е и до играчите, Пјанич е катастрофа два месеца, во одбрана неможеме да се составиме, на лето мора партнер на Манолас да се бара, бекови сеуште немаме сјајни .. конкретно за оваа утакмица нема оправдување ..

Јас само едно ќе кажам, останатите да имаат желба за трчање како Флоренци и Наинголан што прават секоја утакмица, овој тим до сега ќе имаше повеќе победи ..

Утре со Феноорд мора да се гине ова е последна шанса да освоиме некој трофеј оваа сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom