Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капитенот - капитенски. Илари го пратила на пазар по намирници. Решила манџа да прави.
![]()
па немаш да ти кажам .. човек што пред некое време кажуваше за Дестро дека треба да игра прва постава, а тој неможеше прием на топката да направи и да улезе у шанса вајда не разбира од фудбал .. точно Жервињо се врати, но Руди ли е крив што Жервињо не се состави цела утакмица и беше катастрофа(можеби чувствува замор ради купот у Африка што го играше)Како беше онаа Руди е трнер ипол јас појма немам од фудбал а.Нели до Жервињо беше што фалеше па со умрена Парма неможеме да тепаме.Руди куферите и дим да те њама.
Дестро даде гол у Милан прва утакмица од кога е дојден и што ја играше после тренинзите.Против Парма не ми правди купови мупови требаа од сон да станат и да тепат.И Руди синко е за у Серија Б тренер цел Балкан цела Италија го пцуе ти ми го браниш.Немој да ме јебеш бре.па немаш да ти кажам .. човек што пред некое време кажуваше за Дестро дека треба да игра прва постава, а тој неможеше прием на топката да направи и да улезе у шанса вајда не разбира од фудбал .. точно Жервињо се врати, но Руди ли е крив што Жервињо не се состави цела утакмица и беше катастрофа(можеби чувствува замор ради купот у Африка што го играше)
Ќе си оди Руди и кој ќе дојде ? И мислиш доколку некој друг(што е слободен) дојде ќе цветаме ?
Дестро даде гол у Милан прва утакмица од кога е дојден и што ја играше после тренинзите.Против Парма не ми правди купови мупови требаа од сон да станат и да тепат.И Руди синко е за у Серија Б тренер цел Балкан цела Италија го пцуе ти ми го браниш.Немој да ме јебеш бре.
Утре со Феноорд мора да се гине ова е последна шанса да освоиме некој трофеј оваа сезона.