Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Менез во ПСЖ за 8 милиони???? WTF ????

Од извори од Италија ми кажаја дека Стекеленбург е договорен, официјално ќе биде у Среда, дечково никад не згрешил.

Така да честито голман ! :)

Со среќа да ви е Бојан, се надевам ќе распали кај вас :D
и после ќе си го земиме пак :pos:

После доаѓањето на Луис Енриќе, за Менез во Рома немаше никаква иднина.Сеедно ми е за него, само Вучко да не си замине :/

Ако си одат и Менез и Вучинич не ја ни спомнувајте титулата во Италија

Бојан Кркич и Ламела ин Вучинич и Менез аут. Каква фејл трансфер политика.

Бојан Кркич и Ламела ин Вучинич и Менез аут. Каква фејл трансфер политика.

не не, Ламела и Кркич ин, а Менез аут, е сега доколку си оди Мирко ќе следува достојна замена ;)

... и не се нервирајте тоа што Менез си отиде, човекот три години помина во Рома и никако да заземе статус на првотимец, кога трча и се залага добар е, но кога не трча и не се враќа назад е само вишка играч, јас можам на прсти да ги набројам неговите добри утакмици во овие три години ... од друга страна еве додека е во Рома три тренера се сменија и сите го играа Тадеи пред него, значи проблемот е во дечкото не во тренерите ....
Затоа не ми е криво што си отиде, што е до мене може и Мирко да си оди, неможам јас да ги гледам Мирко и Менез како се влечат по теренот и го гледаат Тоти како трча, прави пресинг врз противничките играчи, тоа е срамота, нешто не видено !!!
--- надополнето: Jul 25, 2011 7:01 PM ---
Од извори од Италија ми кажаја дека Стекеленбург е договорен, официјално ќе биде у Среда, дечково никад не згрешил.

Така да честито голман ! :)

Ејј ќе ти верувам само немој да ја заречеш работата :D ... а еве сега читав дека двете страни се блиску до договор и дека со Стекеленбург се договориле за платата и договорот, се шпекулира дека ќе потпише на 4 години и дека ќе зема плата од 1.5мил по сезона, а трансферот чинел 6мил плус 1мил бонус доколку Рома обезбеди пласман во ЛШ :)

Добро мирко е црногорец,не можеш да го обвинуваш што не трча. Реално. :)

^да де на него му е опростено, му опростивме и што промашуваше празни голови :ROFLMAO:

Абе се се ама за 8 милиони? Па на овој денешен пазар требаше барем 15

Абе се се ама за 8 милиони? Па на овој денешен пазар требаше барем 15

Види, Менез имаше уште само една година од договорот, така да реално не можевме да му земеме некоја голема пара, трансферот чини 8,5мил плус доколку ПСЖ влезе во ЛШ уште 1мил ... тоа ти е исто кога Ето му остана една година од договорот и го оценија на 20мил, а реално Ето вредеше и моментално вреди повеќе :)

Не е свесна Рома што испушта, ама ај....

и да, зборам за Менез

Ма нека си крши глава, такво лигаво француско копиле ни не сакам во екипа.Него со доаѓањето на Стекеленбург сме завршиле огромна работа, браво Сабатини :)

Не треба да жалиме за Менез ... Малце пари му земаа , ама толку е , другата година и како слободен играч можеше да си отиде па не треба да гледаме лошо на тоа ... За Вучинич кога беше добар беше ама последнава сезона многу слабо изигра па додека можат да му земат пари мислам дека треба да го продадат и за тие пари да земат некој поамбициозен и некој кој ке сака да се докаже и да се бори за прв тим , а не како Вучинич да утиња празен гол и 100 % шанси ... Мислам дека Рома ќе заврши многу добра работа доколку го земе Стекеленбург пошто им треба некој добар голман кој ќе биде константен ... Веруваме во РОМА и се надеваме оваа година на прво место :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom