Бојан Кркич и Ламела ин Вучинич и Менез аут. Каква фејл трансфер политика.
не не, Ламела и Кркич ин, а Менез аут, е сега доколку си оди Мирко ќе следува достојна замена
... и не се нервирајте тоа што Менез си отиде, човекот три години помина во Рома и никако да заземе статус на првотимец, кога трча и се залага добар е, но кога не трча и не се враќа назад е само вишка играч, јас можам на прсти да ги набројам неговите добри утакмици во овие три години ... од друга страна еве додека е во Рома три тренера се сменија и сите го играа Тадеи пред него, значи проблемот е во дечкото не во тренерите ....
Затоа не ми е криво што си отиде, што е до мене може и Мирко да си оди, неможам јас да ги гледам Мирко и Менез како се влечат по теренот и го гледаат Тоти како трча, прави пресинг врз противничките играчи, тоа е срамота, нешто не видено !!!
--- надополнето: Jul 25, 2011 7:01 PM ---
Од извори од Италија ми кажаја дека Стекеленбург е договорен, официјално ќе биде у Среда, дечково никад не згрешил.
Така да честито голман !
Ејј ќе ти верувам само немој да ја заречеш работата
... а еве сега читав дека двете страни се блиску до договор и дека со Стекеленбург се договориле за платата и договорот, се шпекулира дека ќе потпише на 4 години и дека ќе зема плата од 1.5мил по сезона, а трансферот чинел 6мил плус 1мил бонус доколку Рома обезбеди пласман во ЛШ