Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
поздрави Џалороси ! !

го сторивме невозможното, потребно е Милан да се мине сеа :vozbud:

:рома::рома::рома::рома::рома::рома::рома::рома::рома::рома:чекајте да ги најдам коцкарите кај јуве :)

како Карло Зампа ја изрази радоста кога Рисе ја скина мрежата :)

Мислам дека вака се немам радувано како мало дете многу одамна каков ќејф ми направија Рома браво и тоа како шлаг на се во 90+ минута .одигравме одлична игра некако прво полувреме како да забушававме ама се средивме и уште нешто криво ми е за ТОНИ што се повреди ќе ни треба за понатаму .:helou:

Лелелелеле Ѕампа е прејак, сум се смеел ко луд на клипот ејјј :pos:

Иначе, во Саботата, иако во поголемиот дел од мечот Јуве беа подобри, сепак заслужена победа за Рома, со оглед на тоа што се боревме до последен момент и си ги искористивме шансите.

Сега следна утакмица со Катанија Мерда во купот, после дома со Сиена. Победата е императив во двете утакмици, особено на таа со Сиена, мора да ги СТОПИМЕ !!! :)

Лелелелеле Ѕампа е прејак, сум се смеел ко луд на клипот ејјј :pos:

Иначе, во Саботата, иако во поголемиот дел од мечот Јуве беа подобри, сепак заслужена победа за Рома, со оглед на тоа што се боревме до последен момент и си ги искористивме шансите.

Сега следна утакмица со Катанија Мерда во купот, после дома со Сиена. Победата е императив во двете утакмици, особено на таа со Сиена, мора да ги СТОПИМЕ !!! :)

брат за во купот нека ги пуштат Окака,Менез,Мота,Сисињо,Андреоли,Черчи,Пит,Фати,Скардина.... па што биде нека биде, купот да ти кажам не ме засега многу... ама Сиена треба да го јаде и тоа ЗДРАВО

ГАЗЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

Се радував ко циганче на цреша на победава. Одличен гол на Ризе, одлична игра. Замислете што ќе им напраевме да беше и Тони. :)

Forza Roma! :рома3:
п.с. ја нема темата Јуве - Рома :(

ако се кладевте со некого еве му аватарче
3158764.jpg
:) хахахахха

се неам ја со никој кладено :toe:

мислам дека Тенк се кладеше со Јовановски.. бапни му го сега Тинкерот на аватар, нека видат шо изгубиле :tv:

Здраво момци, најпрво да ја честитам големата и слатка победа против Јувентус, победа голема со оглед на тоа што е поминато големо време одкако Рома не триумфирала кај Јувентус на гости. Победа голема со оглед на тоа што е остварена против еден од големите северни ривали.
Сликата после натпреварот говори се:
59-14.jpg

Жал ми е за "ѕверов" што се повреди, а баш му тргна...
C_3_Media_978385_immagine.jpg

А и да за на крај
img_48fc47acd0330_big.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom