Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Позитивна страна е тоа што земаме нешто - отколку ништо, како што кажа погоре Јовановски. Е сега според мене има и уште една позитивна страна, а тоа е што Лука Тони сака да оди на Светското Првенство во Јужна Африка, односно сака да биде во списокот на Липи, па со оглед на тоа тој ќе се потруди тоа да биде така, ќе гледа да се покаже најдобро што може, да прикаже добри игри а со тоа да и да придонесе до поголеми успеси за клубот. Е сега убаво си се изнакажав, а знам дека уште не е официјално така да ќе треба да причекаме.не е уште ништо готово... кузнае што ќе бидне од Тони, закржлавен нема топка шутнато поише од пола година...
јас барем не ја гледам позитивната страна од неговото ангажирање![]()
Позитивна страна е тоа што земаме нешто - отколку ништо, како што кажа погоре Јовановски. Е сега според мене има и уште една позитивна страна, а тоа е што Лука Тони сака да оди на Светското Првенство во Јужна Африка, односно сака да биде во списокот на Липи, па со оглед на тоа тој ќе се потруди тоа да биде така, ќе гледа да се покаже најдобро што може, да прикаже добри игри а со тоа да и да придонесе до поголеми успеси за клубот. Е сега убаво си се изнакажав, а знам дека уште не е официјално така да ќе треба да причекаме.
дај боже ти да си во право...
но доколку тоа значи ослободување од Ѕверот доколку Тони дојде, ондак у никој случај не го подржувам трансферот па дури и некој од страна да ни гарантира дека ќе блеска!