Фан клуб - РК Вардар

Ме чуди што издржавме во прво полувреме,вака така добра игра.
П.С Јагуриновски пичка од играч.

Japonecot kako gi izmestuva na pati. :D Zadovolstvo e da se gleda, iako ne pokazha barem prvo poluvreme kojznae kolku mnogu dobra igra.

Добро е се вративме некако, не играме лошо, почнавме нервозно, јапончето промаши неколку удари нервозен беше, Али откога го уклучи моторот и се стабилизира почнавме да играме , овој Николиќ ме изненади,добро игра , само така да продолжиме без респект па што биде нека биде .
Автоматски споено мислење:

Штета што не ја погодивме на десен бек, очајно ни фали опасен бек на таа позиција. Јагуриновски е добар за замена, ама не и за да биде прва постава.
Мислам дека Шпанецот не е толку лош ама кондициски не е спремен , се гледа дека знае има игра во него , да се надеваме дека ќе го средат…

овој Николиќ ме изненади,добро игра
И мене ме изненадува. Не знам колку квалитет има, ама се движи подобро од што очекував. Не дека сум го гледал претходно во Словенија :) Ама има некое течно движење, добар скок, добар шут.

Јагуриновски туга.. ќе си направи позиција и коа треба само да дае гол овој редовно промашува. Сами им даваме да си набилдаат разлика.

Јагуриновски туга.. ќе си направи позиција и коа треба само да дае гол овој редовно промашува. Сами им даваме да си набилдаат разлика.
Не го бива тој. За наше првенство океј, за интернационални предизвици, големи натпревари нема квалитет.

А очекувано беше дека ќе не сомелат. Не сме ние на нивно ниво.

Не го бива тој. За наше првенство океј, за интернационални предизвици, големи натпревари нема квалитет.

А очекувано беше дека ќе не сомелат. Не сме ние на нивно ниво.
Ако збориме реално, ни за кај нас не го бива, ама тоа е. Ни останува да се надеваме дека Шпанецот ќе профункционира, инаку пролупавме на таа позиција.
"Среќа" што ниеден стрим не ми работи, па да не се мачам со утакмицава. Иако, ваков некој исход и очекував.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom