kano
Farang
На долг рок, немаме шанси да се носиме со вас со ваков состав. Сепак имате повоигран тим, поквалитетни играчи на скоро секоја позиција и најважно доста широк состав. Може за ЛШ немате квалитет, ама срамота е да не се прошетате во македонска лига.
Матија Николиќ вчера имаше топ натпревар, но денес одлично го затворија. По мене, Петриќ е за нијанса подобар. Рано е да се каже, допрва треба да се воигруваат.
Пикерите се втор ешалон пикери, треба да се донесе некој квалитетем пикер место Атанасовски, ама реално нема да се случи тоа.
Тие се засилувањата, а без десен бек немаме никакви шанси ниту со РНЛ, ниту за борба за титула.
Во поглед на дуелот со РНЛ, прекриво ми е што е сред продолжен викенд во кој Скопје е празно.
stakleni se oni... ke im ja dupnat glavata u ls i tolku ke e od niv...
ne zaboravaj stanuva zbor za bagra bitolcani oni ti se poznati po toa sto i da im dades ke go unistat. godinava ke go unistat rankot sto vardar go stekna za mkd vo ehf. lani grupa ne projdoa, nema ni sega. prasanje na vreme e koga ke izlezat problemite tamu. i godinava u direktni dueli ne ne pobedija.
nie treba da si se fokusirame na nas. imame odlicen tim skockan za parite sto gi imame. ako go vratime vo forma spanecot a ima edna polusezona za toa, ako mu se vrati voljata za rakomet ke si gazi i on. vardar e bash toa, gi vraka vo zivot i gi diga nekolku nivoa takvite igraci. do plejofot ima uste eden preoden rok, ke ima i togas dopolnuvanja i zasiluvanja.