Фан клуб - РК Вардар

На долг рок, немаме шанси да се носиме со вас со ваков состав. Сепак имате повоигран тим, поквалитетни играчи на скоро секоја позиција и најважно доста широк состав. Може за ЛШ немате квалитет, ама срамота е да не се прошетате во македонска лига.

Матија Николиќ вчера имаше топ натпревар, но денес одлично го затворија. По мене, Петриќ е за нијанса подобар. Рано е да се каже, допрва треба да се воигруваат.
Пикерите се втор ешалон пикери, треба да се донесе некој квалитетем пикер место Атанасовски, ама реално нема да се случи тоа.
Тие се засилувањата, а без десен бек немаме никакви шанси ниту со РНЛ, ниту за борба за титула.

Во поглед на дуелот со РНЛ, прекриво ми е што е сред продолжен викенд во кој Скопје е празно.

stakleni se oni... ke im ja dupnat glavata u ls i tolku ke e od niv...

ne zaboravaj stanuva zbor za bagra bitolcani oni ti se poznati po toa sto i da im dades ke go unistat. godinava ke go unistat rankot sto vardar go stekna za mkd vo ehf. lani grupa ne projdoa, nema ni sega. prasanje na vreme e koga ke izlezat problemite tamu. i godinava u direktni dueli ne ne pobedija.

nie treba da si se fokusirame na nas. imame odlicen tim skockan za parite sto gi imame. ako go vratime vo forma spanecot a ima edna polusezona za toa, ako mu se vrati voljata za rakomet ke si gazi i on. vardar e bash toa, gi vraka vo zivot i gi diga nekolku nivoa takvite igraci. do plejofot ima uste eden preoden rok, ke ima i togas dopolnuvanja i zasiluvanja.

stakleni se oni... ke im ja dupnat glavata u ls i tolku ke e od niv...

ne zaboravaj stanuva zbor za bagra bitolcani oni ti se poznati po toa sto i da im dades ke go unistat. godinava ke go unistat rankot sto vardar go stekna za mkd vo ehf. lani grupa ne projdoa, nema ni sega. prasanje na vreme e koga ke izlezat problemite tamu. i godinava u direktni dueli ne ne pobedija.

nie treba da si se fokusirame na nas. imame odlicen tim skockan za parite sto gi imame. ako go vratime vo forma spanecot a ima edna polusezona za toa, ako mu se vrati voljata za rakomet ke si gazi i on. vardar e bash toa, gi vraka vo zivot i gi diga nekolku nivoa takvite igraci. do plejofot ima uste eden preoden rok, ke ima i togas dopolnuvanja i zasiluvanja.
Tocno e da ke ne rasturat site vo LS i ne begame od realnosta. Pogolema bagra od tebe tushnik eden ne postoj na forumot!
Tepavte 3 utakmici vo Struga koj do nekni ne go smetavte za turnir i odma letna v oblaci ama za brzo RNL ke te vrati vo realnosta.
Ke ti pustam link da ne gledas LS 14 utakmici i da se dues ko meur od maka...

Tocno e da ke ne rasturat site vo LS i ne begame od realnosta. Pogolema bagra od tebe tushnik eden ne postoj na forumot!
Tepavte 3 utakmici vo Struga koj do nekni ne go smetavte za turnir i odma letna v oblaci ama za brzo RNL ke te vrati vo realnosta.
Ke ti pustam link da ne gledas LS 14 utakmici i da se dues ko meur od maka...

ne letam jas vo oblaci, mene mi e gajle za turnirot vo struga. jas samo objasnuvam deka od sekogas ste bile dnoto vo drzavata. ednostavno nema edna ubava rabota povrzana so vas. duri i koga na gotovo ke dobiete pravo da ucestvuvate nekade seedno dali doboj ili LS samo ne sramite. u princip toa e zatoa sto dlaboko vo sebe ste bagra luzeri sekogas podlozna na samounistuvanje. eve demaniraj me deka ne e taka.... :toe:

ke vidis do kraj na sezonata ke se raspadnete kako tim i toa od vnatre. veke smrdi rabotata kaj vas dzabe parite...

i nemora da mi pustas link ke procitam rezultat naredniot den onaka da se posmeam. jako e sto pola od komentarite vcera na turnirceto vo struga bea bas vasi clenovi vie bre i protiv maalski ekipi ne sledite, ama toa e, istoriski kompleks na 2-3 generacii vi nabivme.

ne letam jas vo oblaci, mene mi e gajle za turnirot vo struga. jas samo objasnuvam deka od sekogas ste bile dnoto vo drzavata. ednostavno nema edna ubava rabota povrzana so vas. duri i koga na gotovo ke dobiete pravo da ucestvuvate nekade seedno dali doboj ili LS samo ne sramite. u princip toa e zatoa sto dlaboko vo sebe ste bagra luzeri sekogas podlozna na samounistuvanje. eve demaniraj me deka ne e taka.... :toe:

ke vidis do kraj na sezonata ke se raspadnete kako tim i toa od vnatre. veke smrdi rabotata kaj vas dzabe parite...

i nemora da mi pustas link ke procitam rezultat naredniot den onaka da se posmeam. jako e sto pola od komentarite vcera na turnirceto vo struga bea bas vasi clenovi vie bre i protiv maalski ekipi ne sledite, ama toa e, istoriski kompleks na 2-3 generacii vi nabivme.
Убајо тој во фазон влегува повторно. Ѕвер си жими се.

dvajca ckembari na nasha tema i seuste nemozat da kazat edna dobra rabota sto nivniot klub ja napravil.... najjako e sto i samite znaat deka pak ke ispadnat od evropa ko partali i uste ednas ke unistat nesto gradeno od vardar za makedonskite rakometni klubovi.... koga nie ja prezedovme palkata od metalurg nie GRADEVME ovaa bagra znae samo da unistuva. toa e fakt....

dvajca ckembari na nasha tema i seuste nemozat da kazat edna dobra rabota sto nivniot klub ja napravil.... najjako e sto i samite znaat deka pak ke ispadnat od evropa ko partali i uste ednas ke unistat nesto gradeno od vardar za makedonskite rakometni klubovi.... koga nie ja prezedovme palkata od metalurg nie GRADEVME ovaa bagra znae samo da unistuva. toa e fakt....
nie unishtuvame, ova se poslednite tri sezoni na vardar vo evropa:
prvata poraz 30 razlika od veszprem sevkupno
vtorata poraz 10 razlika sevkupno od veszprem
tretata nabrkani od ls zaradi dolgovi i ne samo od ls tuku od site kupovi
prvpat igrame ls posle 20 godini, nisto ne unistuvame

nie unishtuvame, ova se poslednite tri sezoni na vardar vo evropa:
prvata poraz 30 razlika od veszprem sevkupno
vtorata poraz 10 razlika sevkupno od veszprem
tretata nabrkani od ls zaradi dolgovi i ne samo od ls tuku od site kupovi
prvpat igrame ls posle 20 godini, nisto ne unistuvame

normalno deka unistuvate, posle vas ke nema direktno mesto vo LS za mkd ekipa. vardar gi pominuvase ne samo grupite nego i 2 pati stana sampion. vie mockovci bod ako osvoite ke bide dobro. toa e toa, neseriozna bagra sto ni sala nemoze da izgradi kako treba uste ne e pocnata LS veke ne sramite be...

dvajca ckembari na nasha tema i seuste nemozat da kazat edna dobra rabota sto nivniot klub ja napravil....
Убајо тој...
Тебе нема потреба шо да ти се каже бетер си од УДБА се знаеш.
Државна архива може да ти завидува со тоа твое знаење кое го поседуваш.
Кано не биди зол ние те сакаме али не како ти шо ни го сакаш од нас.

normalno deka unistuvate, posle vas ke nema direktno mesto vo LS za mkd ekipa. vardar gi pominuvase ne samo grupite nego i 2 pati stana sampion.

Демек вие после 19та не бевте топовско месо. Па во последните 3-4 години нема ништо апсолутно ништо од тоа шо бевте.
Кенгур ние те сакаме... Знаеш?

Убајо тој...
Тебе нема потреба шо да ти се каже бетер си од УДБА се знаеш.
Државна архива може да ти завидува со тоа твое знаење кое го поседуваш.
Кано не биди зол ние те сакаме али не како ти шо ни го сакаш од нас.

Демек вие после 19та не бевте топовско месо. Па во последните 3-4 години нема ништо апсолутно ништо од тоа шо бевте.
Кенгур ние те сакаме... Знаеш?

abe toa e, supaci cel zivot nisto ne postignale samo unistuvale i sega drugi im se krivi.... ke idete u istorijata kako klubceto sto na mkd i go zagubi garantiranoto mesto vo LS. luzeri :toe:

abe toa e, supaci cel zivot nisto ne postignale samo unistuvale i sega drugi im se krivi.... ke idete u istorijata kako klubceto sto na mkd i go zagubi garantiranoto mesto vo LS. luzeri :toe:
Во заблуда си Кенгур не се возбудувај.
Кој да ни е крив дека те сакаме?
Немој не се губи.

Во заблуда си Кенгур не се возбудувај.
Кој да ни е крив дека те сакаме?
Немој не се губи.

vo red e ke vidime na krajot na sezonata dali ke ni bide odzemeno mestoto vo LS radi vasiot ucinok.

za drugoto cekam da me demantirate onaka da kazete kakov beleg ste ostavile na mak sportot... nesto za se gordee nacijata pa makar bilo toa i onaa vashava konobarska trka po sokacheto

vo red e ke vidime na krajot na sezonata dali ke ni bide odzemeno mestoto vo LS radi vasiot ucinok.

za drugoto cekam da me demantirate onaka da kazete kakov beleg ste ostavile na mak sportot... nesto za se gordee nacijata pa makar bilo toa i onaa vashava konobarska trka po sokacheto
Не зависи од нас, ако е изгубено ќе биде изгубено од ваш придонес шо не ви дозволија да играте сезона 22/23.
Се гледаат последните 3 год со неиграњето во 22/23та можно е да се изгуби место но не теоретски.

Македонија ќе има 21бод, Романија ќе има исто бодови, Хрватска има 16 а Словенија 14.

Ако некој извиси ќе бидат хрватите а словенците се тек позади нив.

normalno deka unistuvate, posle vas ke nema direktno mesto vo LS za mkd ekipa. vardar gi pominuvase ne samo grupite nego i 2 pati stana sampion. vie mockovci bod ako osvoite ke bide dobro. toa e toa, neseriozna bagra sto ni sala nemoze da izgradi kako treba uste ne e pocnata LS veke ne sramite be...
И да има место нема сигурно вие да играте.

Полн погодок е јапонецот.
Забележувам дека уште има малку страв од реализација, неколку пати одлично се ослободува и на крајот враќа назад.
Денес левиве бекови не ме воодушевија премногу, барем од тоа што можеше да се види на оваа крш снимка.
Петриќ го повредија, се надевам дека е добро.
Срденовиќ одигра топ натпревар.
Исто така Томовски ги откажа на крајот со клучни одбрани од пенал и зицери. Гоцката изгина на терен, ептен се труди.

За нијанса сме подобри од нив, ама се забележува дека и годинава сме некако тенки во ростерот. Не успеавме да испробаме повеќе играчи, скоро цело време игравме со иста бековска линија (само Николиќ и Петриќ се менуваат).
Ништо од црниве во напад, а секако дека најголем проблем останува десната бековска позиција.
Никаква акција немаме од таа страна, десните крила отсечени.
Едноставно неопходно е да се потпише добар десен бек, вака ништо не правиме. Шпанецот што го потпишаа по мене е вишок играч.
Без да се потпише добар тренер, кој ќе знае да направи играчи и од тие што сега ги нема, и со овие што ги има нема ништо значајно да се постигне освен успех на среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom