Фан клуб - РК Вардар

Не смее да остане незабележано ;)

Добро решение, секако далеку подобар избор од Голужа и Зорман.
Се надевав дека ви е во пол-позиција пред другите двајца и така испадна.
Ќе видиме сега со играчи како ќе располага за во иднина, брз ракомет преферира, многу подобар од на Вујо...

И јас сум задоволен од изборот,добиваме еден од подобрите тренери,а со оглед на тоа каков буџет имаме мислам дека е премија.
Дејвис си преферира брз,модерен ракомет и потекнува од Шпанската школа што дефинитивно е најдобра во Европа,останува сега на Михо да го одврзе ќесето колку што може повеќе и да му ги исполнува барањата на Давид.

Во секој случај одличен избор.(y)

Добро решение, секако далеку подобар избор од Голужа и Зорман.
Се надевав дека ви е во пол-позиција пред другите двајца и така испадна.
Ќе видиме сега со играчи како ќе располага за во иднина, брз ракомет преферира, многу подобар од на Вујо...
Туку што правиме со вашиот стручњак? Ич не ми праи кеиф ...
Автоматски споено мислење:

И јас сум задоволен од изборот,добиваме еден од подобрите тренери,а со оглед на тоа каков буџет имаме мислам дека е премија.
Дејвис си преферира брз,модерен ракомет и потекнува од Шпанската школа што дефинитивно е најдобра во Европа,останува сега на Михо да го одврзе ќесето колку што може повеќе и да му ги исполнува барањата на Давид.

Во секој случај одличен избор.(y)
Така е, изборот од наведените 3 можни тренери ова е нај добро.

Иако бев фан на Зорман, морам да признаам дека сум повеќе од задоволен од изборот на тренер.
Ситуацијава е win-win и за Дејвис и за нас. Од една страна, Дејвис ќе има можност да се рехабилитира после неговото последно работно место и да докаже дека сепак вреди. Да има можност повторно да води тим кој игра ЛШ, растеретен од притисокот што го имаше во Веспрем, плус нашите играчи претпоставувам дека немаат его до толку големо ко ракометните супер ѕвезди кои ги водеше претходно.
Од друга страна, со потписот на Дејвис Вардар покажа заби. На ракометна Европа и покажавме дека се уште не сме за во ѓубре. И дека постои простор за доаѓање на солидни имиња. Сепак, Дејвис сигурно влегува помеѓу најдобрите 20 европски тренери. И да се надеваме дека потегов ќе ги размрда и македонскиве компании, па уште некој ќе се приклучи во спонзорскиот тим.

@Gr-er Си го продолжи мандатот со добрите игри и резултати во ЕЛ (5 утакмици без пораз), особено со игрите во гости...
Ако не бидни ништо во првенството и ако е памеметна управата, за следната сезона треба да имаме нов тренер, тоа отом-потом, до крај на сезоната сега би останал....
За од вгодина се надевам на уште подобро дерби да гледаме....

Добар избор, пред се поради тоа што работеше и со Раул и со Парондо и поради тоа што и он го има истиот стил на игра, типичен шпански стил, брз и модерен ракомет, нешто што ни фалеше со Вујо и со Аљуш... Сепак, да се надеваме дека ќе донесат барем уште двајца играчи, среден бек и уште еден бек шутер, за да бидеме што е можно подобри за остатокот од сезоната и да имаме каков таков костур за следната сезона...

Samo da prasam...zosto dojdovte neceli 100 dusi - 2 avtobusi - koga imavte dozvola za 180 dusi...
Raboten den ili tolku e silata na "glavniot grad"?
Spremajte za nas vo Aerodrom minimum 5 avtobusi (zosto igrate tamu neznam - legendarnoto Kale neli nudese najdobra atmosfera koga bevte vardar vatrostalna, kako trebase togas da ve vikame "pozarnikarite")
p.s. i da sakate nemozite da ni gi ebete sestrite, treba mazi za taa rabota - ne gay glub pedercinja Boki 13
Бев еден од дечките во автобусите што беа во Битола, двата буса беа крцати и плус во Битола ни се приклучија навивачи што дојдоа со коли, околу 120 навивачи е најреална бројка. Каков беше третманот на домаќинот и полицијата јас повторно не би дошол на пролет во Битола под овие услови да влезам во сала во 29 мин и да ме избркаат во 59 мин. Истото и вас ве чека кога ќе дојдете во Скопје така да не знам баш дека ќе се соберете 5 автобуса за да гледате пола утакмица

Ги гледам Мелсунген во моментов.
Ете го донесоа Парондо, некое засилување, на неколку клучни играчи им го продужија договорот. Негде на социјални мрежи видов доста работи тимот/им подарува и надвор од терените.
Многу губат, чудна атмосфера, Парондо бледее и е нервозен на клупа.
Ќе биде интересно да се гледа втората полузезона, некако си поврзувам со Вардар како би било/што би било... Не се шушка за нови ракометари, за чистка, за нови спонзори...

Него ај прво да уживаме во првенството во јануари....

Ги гледам Мелсунген во моментов.
Ете го донесоа Парондо, некое засилување, на неколку клучни играчи им го продужија договорот. Негде на социјални мрежи видов доста работи тимот/им подарува и надвор од терените.
Многу губат, чудна атмосфера, Парондо бледее и е нервозен на клупа.
Ќе биде интересно да се гледа втората полузезона, некако си поврзувам со Вардар како би било/што би било... Не се шушка за нови ракометари, за чистка, за нови спонзори...

Него ај прво да уживаме во првенството во јануари....
И на крај победија ... :D

Кудуз си бега назад во Динамо. Нема да биде дел од Вардар во вториот дел од сезонава.
Среќен пат и адио. Многу големи очекувања, речиси ништо не исполни. Освен утакмицата со Кил.
Прашањето е дали со ова се отвара местото во буџетот за среден бек?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom